Shta vam znachi..?

zavodljiva1976:
Steffan:
zavodljiva1976:
Steffan:
zavodljiva1976:

Ne mogu, suvise je mali za moj dugacak jezik!! :P
:shock: A ti grizes jezikom? Uuuuu,al ti je ugriiiiz :roll: :P

Pa ako ovako nastavis mozda te i gricnem!! :P Samo pazi, posle toga ces se osecati cudno i dobices zelju da i ti mene ugrizes.. :roll: a mozda ces cak da grickass koga stignes! :D
:roll: Ma samo ti grizi,ali ja i dalje mislim da si ti zenturaca :P :lol:

hahahaha ma misli sta hoces, kada te budem gricnuo ionako ce mi tada biti svejedno!!! :lol: Samo imaj u vidu da ce ti ostati otisci mojih zuba na nezgodnim mestima, tako da ne znam kako ces muzu pred oci sutra da izadjes... da budem potpuno iskren, bas me briga! :P AM AM NJAAAAAM!!!!! :lol:

Ma ne brini se, kada dodje Nova Godina svi cemo se izljubiti i pomiriti!
E.. to je iskorishcjavanje plemenitih vibracija za vreme ovako lepih praznika :(
Ne volim te varijante - Nova Godina je pa cjemo se pomiriti.. 'ebo ti to - ne treba se svadjati, pod jedan, a ako do toga i dodje, nekako mi je dvolichno da svo to negativno raspolozhenje prema nekom 'nestane' samo zato da bismo "chisti" i potpuno srecjni (chitaj: bez saznanja da smo se nekom zamerili, postupili loshe i sl.) ushli u novu godinu.
It *****.. mirite se (ne vi, mislim uopshte ;)) neki drugi dan, zato shto zaista to zhelite, a ne 31. Decembra da bi vam bilo lakshe.

I daj, objasnite mi kako da umesto ovog "Citat:" upishem nechije ime :!:

Black_cat:
I daj, objasnite mi kako da umesto ovog "Citat:" upishem nechije ime :!:

[pocetak citata quote="necije ime"i zatvoris veliku zagradu ] i obavezno ako nema, upisi na kraju [/quote] morala sam ovako da upisujem unutar zagrade, jer inace ne bi nista videla hehehe

simple as that :wink:

ma samo budale prelaze preko problema poljupcem ili bilo kakvim drugim oblikom NEresavanja... :?
tako je moja drugarica sa deckom VEC 9 meseci u vezi... posvadjaju se posteno i on nju pozove i onda se poljube i cute o tome ko mule i cekaju sledeci problem da bi se ljubili ponovo... :evil:
a mislim, ljube se i u medjuvremenu, ali su glupi mnogo.... al sam losa :roll: :lol:

Back