Shta vam nedostaje?

• Začetnik teme Začetnik teme ticia
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Žao mi je što više nema emisije Kuća za maštanje. Tu emisiju sam obožavala. Strašno sam volela i nekadašnja RTS-ova Nedeljna popodneva. Volela bih i da ima više (starih) domaćih filmova i drama na TV-u... da se više pušta stara domaća muzika... da ima više engleskih serija tipa Priče iz predgrađa... da i dalje postoji dobar školski i dečji program i emisije Branko Kockica, Poštar Aca, Metla bez drške i tako... Suma sumarum: nostalgija.

od kuce za mashtanje mi se trenutno u glavi vrti samo muzika koja je ishla... ali nikako ne mogu da se setim o chemu je bila sama emisija...help?
pridruzujem se nostalgiji kada su emisije u pitanju...za muzikom ne patim bash toliko :) mada ne kazem da nije bilo dobrih stvari...

od kuce za mashtanje mi se trenutno u glavi vrti samo muzika koja je ishla... ali nikako ne mogu da se setim o chemu je bila sama emisija...help?
pridruzujem se nostalgiji kada su emisije u pitanju...za muzikom ne patim bash toliko :) mada ne kazem da nije bilo dobrih stvari...

Ja pokušavam da negde nađem taj song sa špice, ali ne uspevam. :( Bio me je interesantan studijski enterijer te emisije... Odlična voditeljka... Dolazili su gosti, često pedagozi i psiholozi, pa se pričalo o raznim temama koje se tiču porodice, vaspitanja, odrastanja, odnosa... Mali deo emisije činio je i deo gde su Dara Džokić i Branimir Brstina glumili muža i ženu. Posle su oni zamenjeni nekim drugim glumačkim parom, koji mi se nije baš dopadao.

Meni se mnogo naše stare domaće muzike dopada. I žao mi je što više nismo sposobni za proizvođenje nekadašnjeg zvuka i pisanje nekadašnjih tekstova.

Back