Shta vam nedostaje?

• Začetnik teme Začetnik teme ticia
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Shta biste voleli da gledate ovih dana na tv-u? Kakve emisije bi mogle da poboljshaju domaci tv program?Chega bi trebalo da bude vishe?

Hm, malo više humorističnih serija, sećam se dok sam bio klinac, gledao sam sa ujakom only fools and horses... ali nisam znao u čemu je fora, pošto nisam kontao ujaka čemu se smeje, a sada bih se verovatno smejao:P

hehe malo vishe smeha bi svima prijalo :) ono shto mene zanima je-koji tip emisije biste voleli da gledate ovih dana? a da nisu serije, crtani filmovi, filmovi...
ja bih npr. volela da vidim vishe emisija radjenih u tv discovery stilu :)

uh mozda nisam bash najsrecnije postavila pitanje...ne zanima me koja vam konkretno emisija nedostaje (neka koja je ranije ishla na tv-u) nego kakve emisije bi trebalo vishe da se emituju na tv-u, kog sadrzaja...o chemu biste voleli vishe da saznate, chujete....u tom smislu-shta vam nedostaje...za shta biste odvojili sat-dva sedenja ispred tv-a a toga trenutno mena u programskoj ponudi :)

Žao mi je što više nema emisije Kuća za maštanje. Tu emisiju sam obožavala. Strašno sam volela i nekadašnja RTS-ova Nedeljna popodneva. Volela bih i da ima više (starih) domaćih filmova i drama na TV-u... da se više pušta stara domaća muzika... da ima više engleskih serija tipa Priče iz predgrađa... da i dalje postoji dobar školski i dečji program i emisije Branko Kockica, Poštar Aca, Metla bez drške i tako... Suma sumarum: nostalgija.

Poslednja izmena:

Back