ShTa UpiSuJeTe....

DOSTA SA LAŽIMA!!! Ako malo pogledaš svoje poruke shvatićeš šta si rekao...
Ja nekad umem da oprostim... OK!!!
SAMO NEMOJ DA PRAVIŠ BUDALU OD MENE!!!

Što se tiče Zemunske... dobra je šk... SIGURNO... Meni je blizu i DEVETA... Ali Zemunska je mnogo bolja... NASTAVNICI SU MI JE NAHVALILI KAO NIKO DO SADA... Za 3. sam čula da upisuju generalno tatini i mamini sinovi... Treba imati i dobro društvo u srednjoj... A 1. je skroz ok!!! Nju sam napisala kao svoju 2. želju!!!

DOSTA SA LAŽIMA!!! Ako malo pogledaš svoje poruke shvatićeš šta si rekao...
Ja nekad umem da oprostim... OK!!!
SAMO NEMOJ DA PRAVIŠ BUDALU OD MENE!!!

Što se tiče Zemunske... dobra je šk... SIGURNO... Meni je blizu i DEVETA... Ali Zemunska je mnogo bolja... NASTAVNICI SU MI JE NAHVALILI KAO NIKO DO SADA... Za 3. sam čula da upisuju generalno tatini i mamini sinovi... Treba imati i dobro društvo u srednjoj... A 1. je skroz ok!!! Nju sam napisala kao svoju 2. želju!!!

je li treba da skeniram diplomu?sacu evo izazivas me :P...

samo ti strebaj....i gledaj da zavrisi neki faks :cool: imam milion gimnazijalaca koji preko omladinske fizikalisu kod mog caleta u firmi...zenske rade kao tetkice...ima takvih ;)...ja cu ako ne zavrsim faks barem naci bolji posao od tebe ako ne zavrsis...

TATIN SIN!!! ZNALA SAM DA ĆEŠ PRE ILI KASNIJE DA LUPIŠ NEKU TAKVU GLUPOST... Moramo malo tatin položaj da spomenemo!!! :hahaha: I on je lažan... verovatno...

Žalosno...!!! Ja svoj ugled ne gradim na uspesima roditelja...

Štrebaj... Pa, ti reče da si i sam takmičar... :dontunderstand:

A, slažem se da ima i takvih luzera... NISU ZNALI NA VREME DA OCENE SVOJE SPOSOBNOSTI!

TATIN SIN!!! ZNALA SAM DA ĆEŠ PRE ILI KASNIJE DA LUPIŠ NEKU TAKVU GLUPOST... Moramo malo tatin položaj da spomenemo!!! :hahaha: I on je lažan... verovatno...

Žalosno...!!! Ja svoj ugled ne gradim na uspesima roditelja...

Štrebaj... Pa, ti reče da si i sam takmičar... :dontunderstand:

A, slažem se da ima i takvih luzera... NISU ZNALI NA VREME DA OCENE SVOJE SPOSOBNOSTI!

lol moj tata je poslovodja XD ne vlasnik....on samo sefuje tim klincima koji dodju da rade....uzgred on je isao u gimnaziju,pa vidis da se ne ugledam na njega XD....

Poslednja izmena:
Na poslednja dva republička takmičenja sam iz istorije sam bila... Nešto ne vidim na spiskovima učesnika republičkih takm. bilo koga iz BORČE, posebno ne Petra. Loše si predmete izabrao da me lažeš... :hahaha: Imam plan i program takmičenja i učesnike!!! Da si bio znao bih... da mogu lako da provalim da li me lažeš!!!
ALI OK!!!
Uglavnom... Uči, budi vredan... REZULTATI ĆE SAMI DOĆI !!!!!!!! LAŽ JE BESKORISNA!!!

Hm... a jesi li videla mozda na tom spisku Jefimiju Dukanic iz Zemuna i Zoranu Brujic sa Vracara?

lol moj tata je poslovodja XD ne vlasnik....on samo sefuje tim klincima koji dodju da rade....uzgred on je isao u gimnaziju,pa vidis da se ne ugledam na njega XD....

Vidim da si ovo izmenio... DRUGA PRIČA JE BILA NAPISANA!!! On je završio gimn. Pa, da li i on fizikališe sa njima??? Ocrneo si gimnazijalce kao niko... A, sad si mi složio priču kako je tvoj ćale završio gimn. I NIJE USPEO U ŽIVOTU??? Hoćeš da kažeš kako niko sa gimn. nema šanse??? Ne razumem... ZBOG ČEGA si spomenuo TE LUZERE...???

JEDINO, AKO SI TO ŽELEO DA PEVEŽEŠ SA MNOM...

Pa, da li ti ja idem uz tu priču..??? Msm... da li je ijedan moj korak nesiguran???
Ja sam malo pametnija... Da nemam potencijala upisala bih stručnu šk!!! Sigurno.

Jefimiju sam upoznala... ONA JE IZ OS ''RADE KONČAR''... a, Zoranu (os ''n.h.s. nikolajević'') sam sada na spisku videla, mada, ja je ne znam...

E ta Jefimija je prosle godne bila 2. na republickom i isla je sa mnom u razred u osnovnoj (104 bodova) - upisala 10. gimn., a Zorana mislim da je bila 1. na republickom i sada ide sa mnom u razred u Pravno-poslovnu... (108 bodova)...i nije ambiciozna? hm... ok...

ove skolske godine najtrazenije srednje su bile:medicinska(farmaceutski tehnicar) Prva ekonomska-u koju ja idem(bankarski sluzbenik),pa tek onda III bg gimnazija...ali stvar je u tome da je samo III od gimnazija trazena!Pre su samo odlicni upisivali gimnazije,sada ih svi upisuju :S pa kakva je to skola kad je minimalac 80 bodova ????

ove skolske godine najtrazenije srednje su bile:medicinska(farmaceutski tehnicar) Prva ekonomska-u koju ja idem(bankarski sluzbenik),pa tek onda III bg gimnazija...ali stvar je u tome da je samo III od gimnazija trazena!Pre su samo odlicni upisivali gimnazije,sada ih svi upisuju :S pa kakva je to skola kad je minimalac 80 bodova ????

Koliko tvoj smer prima učenika??? Moj - 150 (prirodno-matematički, i duštveni) ... A, Treća beogradska - 90 (Prirodni) ... To sam napisala i u ranijim porukama... NARAVNO DA ĆE TReĆA TRAŽITI VEĆI BR. POENA JER UPISUJE MANJE UČENIKA... Pobogu, dete... Logika... MATEMATIKA - OBRNUTA PROPORCIJA.
Možda, gimnazija može lako da se upiše, ali se teško završava.
PRIMER 10.BG. gimn. Oko 70 poena, ali je mnogo teško završiti. Taj br. poena ne znači da ona nema učenike koji su vrlo nadareni.
Ekonomska, Medicinska (Farmaceut) je tražena jer se posle njih lako može doći do posla... + ima malo mesta za upis u odnosu na mnoge gimn. Naravno da će i one tražiti više poena.

Koliko tvoj smer prima učenika??? Moj - 150 (prirodno-matematički, i duštveni) ... A, Treća beogradska - 90 (Prirodni) ... To sam napisala i u ranijim porukama... NARAVNO DA ĆE TReĆA TRAŽITI VEĆI BR. POENA JER UPISUJE MANJE UČENIKA... Pobogu, dete... Logika... MATEMATIKA - OBRNUTA PROPORCIJA.
PRIMER 10.BG. gimn. Oko 70 poena, ali je mnogo teško završiti. Taj br. poena ne znači da ona nema učenike koji su vrlo nadareni.
Ekonomska, Medicinska (Farmaceut) je tražena jer se posle njih lako može doći do posla... + ima malo mesta za upis u odnosu na mnoge gimn. Naravno da će i one tražiti više poena.

nije samo zato...nego je to jedna od najjacih skoli u BG-u....
Najjaca drzavna skola je III gimnazija,posle je I ekonomska,pa I beogradska...ne mogu da kazem Meidinska jer je samo farmaceutsk itehnicar dobar smer...UTS(ugostiteljsko-turisticka) je takodje fina skola :cool:....

U tome se slazem sa tobom... Upravo zbog toga sto se tesko zavrsava prima toliko ucenika i trazi tako malo bodova...

nije samo zato...nego je to jedna od najjacih skoli u BG-u....
Najjaca drzavna skola je III gimnazija,posle je I ekonomska,pa I beogradska...ne mogu da kazem Meidinska jer je samo farmaceutsk itehnicar dobar smer...UTS(ugostiteljsko-turisticka) je takodje fina skola :cool:....

Interesuje me... Po kom principu si to odredio??? učeničkim takmičenjima...!!!???
Mislim da je najjača državna šk MATEMATIČKA GIMN. ako posmatramo takmičenja... Oni imaju najviše diploma.

Poslednja izmena:
jelena dakle ti si puna informacija i pouka za druge..nemam nista protiv. :) samo se nadam da se neces izbedaciti kad dobijes nesto manje od petice u zemunskoj.. ;) sto se tice skola, ni meni nije jasno kako je petar aka dikinson :D pravio onu selekciju..najbolja je matematicka, i to ubedljivo. a najteza cini mi se filoloska... ;)

Back