Shta slushash sada?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Billie Jean:
Ja skidam preko programa e-mule,tu sam nasla celu !!! Instalaciju programa mozes da skines sa neta,preko googla,a ako imas mail ili tako nesto,mogu ja da ti posaljem !!! ;)

Magazin-Doslo vrijeme

Ma imam instalaciju, ali mnogo mi koči, na dial-upu sam, po sat, sat i po se skida pesma preko E-mule....:roll: Direktno sa sajta mi se skine za 12min u proseku...

Magazin - Balkanska ulica

AKHENATON:
Ma imam instalaciju, ali mnogo mi koči, na dial-upu sam, po sat, sat i po se skida pesma preko E-mule....:roll: Direktno sa sajta mi se skine za 12min u proseku...
Pa ja imam kablovski,a meni se neke pesme skidaju i po 3 dana,zavisi koliko izvora ima !!! ;) Ja sam jako tanka sto se tice sajtova za skidanje pesama ,tako da ne znam..Zao mi je sto ne mogu da ti pomognem !!! Kazem ti jedino mogu ja da ti posaljem !!! ;)

Magazin-Zlato ljubavi

Billie Jean:
Pa ja imam kablovski,a meni se neke pesme skidaju i po 3 dana,zavisi koliko izvora ima !!! ;) Ja sam jako tanka sto se tice sajtova za skidanje pesama ,tako da ne znam..Zao mi je sto ne mogu da ti pomognem !!! Kazem ti jedino mogu ja da ti posaljem !!! ;)

Magazin-Zlato ljubavi

Ma nema veze, nakačiće pesmu za par dana na bgdcafe sto posto...Hvala u svakom slučaju...:wink:

Magazin - Rano, ranije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back