Zeljko Samardzic - Moja si moja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bi2:50 CENT - PIMP
............................................
Billie Jean:Zeljko Joksimovic-Nije do mene
Ja skidam preko programa e-mule,tu sam nasla celu !!! Instalaciju programa mozes da skines sa neta,preko googla,a ako imas mail ili tako nesto,mogu ja da ti posaljem !!!AKHENATON:Billie, znaš li gde ima za download cela pesma?
Ja sam našao samo 50 sekundi...![]()
Billie Jean:Ja skidam preko programa e-mule,tu sam nasla celu !!! Instalaciju programa mozes da skines sa neta,preko googla,a ako imas mail ili tako nesto,mogu ja da ti posaljem !!!![]()
Magazin-Doslo vrijeme
Pa ja imam kablovski,a meni se neke pesme skidaju i po 3 dana,zavisi koliko izvora ima !!!AKHENATON:Ma imam instalaciju, ali mnogo mi koči, na dial-upu sam, po sat, sat i po se skida pesma preko E-mule....Direktno sa sajta mi se skine za 12min u proseku...
Billie Jean:Pa ja imam kablovski,a meni se neke pesme skidaju i po 3 dana,zavisi koliko izvora ima !!!Ja sam jako tanka sto se tice sajtova za skidanje pesama ,tako da ne znam..Zao mi je sto ne mogu da ti pomognem !!! Kazem ti jedino mogu ja da ti posaljem !!!
![]()
Magazin-Zlato ljubavi
Nema na cemu !!!AKHENATON:Ma nema veze, nakačiće pesmu za par dana na bgdcafe sto posto...Hvala u svakom slučaju...:wink: