Shta mrzite...

Da se promenim?!? Ja sebe obozavam i ne zelim tu apsolutno nista da menjam! Savrsen sam bre! :D Cudi me da to nisi uspela do sada da provalis.. :? kada samo pomislim kakva sam velika ocekivanja imao, pitam se sta sam uopste video u tebi..

VisionOfDisorder:
Steffan:

oni su mi na prvom mestu.

Ma ja ih ne mrzim.. covek mrzi nesto cega se plasi.. ljudi su bre najgora stoka, ja ih prezirem.. i samom sebi se ponekad gadim.. moje slabosti, moji poroci, moje potrebe.. bas smo jadna stvorenja.. pitam se jos koliko cemo morati da evoluiramo dok ne postanemo vredni osecanja kojih smo sposobni da imamo jedni prema drugima..

Steffan:
VisionOfDisorder:
Steffan:

oni su mi na prvom mestu.

Ma ja ih ne mrzim.. covek mrzi nesto cega se plasi.. ljudi su bre najgora stoka, ja ih prezirem.. i samom sebi se ponekad gadim.. moje slabosti, moji poroci, moje potrebe.. bas smo jadna stvorenja.. pitam se jos koliko cemo morati da evoluiramo dok ne postanemo vredni osecanja kojih smo sposobni da imamo jedni prema drugima..
heh, negdje sam prochitala da imamo josh 10 miliona godina fore... ali to su samo nagadjanja... i da cemo na kraju zivjeti pod zemljom, dok ce ona kao planeta biti toliko zagadjena da ce samo pacovi i zmije-najizdrzljiviji, opstati... Tako nam i treba.

aaaaa... kako neko uvek može da se povija nad osobama koje voli? I da kaže "da" svemu što vole... iako mu ne znači....

i nikada da se suprostavi
i nikada da kaže ne...

šta nije u redu s vama ljudima...

a možda ja grešim.... tako sam zbunjena :cry:

Back