Shta mrzite...

Lanfear:
milicaanchy:
Shto bwe plavushe :shock: ?!?

He, he....pa vidis da je 100% crnka?SAMO one i mrze plavuse....a plavuse ne mrze crnke...Hmmm...pitam se sto je to tako...he, he.... :wink:
Mrzim politicare....nase.....
Mrzim da radim za nekoga ko i ne shvata o cemu mu pricam...
Mrzim glupost, lenjost, nekulturu, ljubomoru
...
Mrzim- buducu svekrvu.... :?
Mrzim - kisu, bljuzgavice od snega, velike vrucine
Mrzim -bube, komarce, muve
....
ima toga jos.... :wink:

Suzy :arrow: U to ne sumnjam, mrzovoljko jedan.. :D

Mrznja je teska rec.. ima stvari koje ne volim i koje me nerviraju ali nista i nikoga ne mrzim... mrzi me ponekad da razmisljam, ali to je vec druga stvar zar ne? :lol:

NatasaNatasa:
Suzy:
NatasaNatasa:
Ja ne mrzim plavuše .... mrze one mene ... hi hi hi :lol:
:wink: :wink:
Nego nato, 'oces li ti da stavljas slikicu u profil..ili da cekamo jednu -morsku-? :wink:

Vidiš nikad mi nije ni palo na pamet da stavljam sliku u profil ... to mi malo bezveze.
Možemo se razmeniti preko PP.

Ma nije ni meni...ali me napadali...i ajde...Ima i smisla da imas bar neku viziju sa kime pricas...
Okay, cekam slikice ..... :wink:

Steffan:
VisionOfDisorder:
Steffan:

oni su mi na prvom mestu.

Ma ja ih ne mrzim.. covek mrzi nesto cega se plasi.. ljudi su bre najgora stoka, ja ih prezirem.. i samom sebi se ponekad gadim.. moje slabosti, moji poroci, moje potrebe.. bas smo jadna stvorenja.. pitam se jos koliko cemo morati da evoluiramo dok ne postanemo vredni osecanja kojih smo sposobni da imamo jedni prema drugima..

:shock: yebote Steffke! - da nisi slucajno poceo i Bogu da se molis? :D :D :D :D :D hahahahahahaha Neeeeeee verujem ti. :lol: Garant si hteo da kazes kako volis samo zene :D :D :D
Pesimizam & melanholija se od danas zovu imenom jednim: Steffketizam :D :D :D :D :D

E samo nesto da ti kazem - ti nikada neces evoluirati... scepala te evolutivna degradacija, otkinula yayca, dodala debelo doope i...iiii... neeeema - to ti je kraj razvitka batice hahahahahahah :D :D :D :D :D

Back