Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Najjaca igra bre... do pre jedno pola godine sam i igrao po nekim turnirima ali sam se malo retire-ovao... ja sam ^Nikola^ inace vec je bila neka tema o shahu ali sam izgubio password...
Sah je dobra igra, licno ja ne volim preterano sah, ali volim da gledam druga koji je majstorski kandidat, kako ljuska likove koji se kao nesto trte da znaju .. iskove ga za 10-15 minuta i uzme kes ..
jedina igra u kojoj protivnik po pravilima ne sme imati neprijatan dah...
ja ga vise vidim kao umetnost nego kao sport,
mada Kasparov trci dnevno po 5km i vise zbog koncentracije
Shah smatram veoma zanimljivom igrom.... proteklih par dana kad nismo imale shta da radimo, sestra i ja smo igrale shah do besvesti....odigrale smo ukupno 9 partija....od toga u 2 sam izvukla pat, 1 sam pobedila, a ona je dobila onih 6 ops: shta reci....odrala me je
Shah je super. Treniram ga od malih nogu. Obozavam sah, cak sam razvila i svoju tehniku mat u dva poteza u Lizinom stilu, ali ne mogu da je otkrijem, jer hocu da je patentiram. Mnogi moji drugari su bili ili su sahisti: eto, Fisher, Dimitrije Bjelica, Janko Tipsarevic, Spasky, Kulmanjov, Karpov, Boris Krizaj, Kasparov. Kao mala sam citala "Sahovski pregled", a sada pratim "Chess Master". 8)