Shta mi radimo ovde?

Cupavka:
Jeste :D..
btw. mornarchino, iztamburati je izraz koji ima vise znachenja ovde..informisi se malo..
....nemoj ti meni da pričaš o "tamburama" i o tom izrazu....taj izraz se koristi u Bačkoj i Banatu i isključivo označava prebijanje .....prema tome ti si prva podržala "agresiju" a da te ja pri tom nisam stavio u nikakav kontekst....i pre svega ta šala je bila na moj račun .....

Cupavka:
E, jbt, a sto si se ti zakacio za moje postove :confused: ? Ae, fataj prvi dobar vetar i odjedri od mene..jos sam dobre volje, al moz da se desi da ne budem vise..da ne pocnem stvarno da podrzavam nasilje...
.....ovo je forum i nema loše ili dobre volje za tebe kao i za mene kao i za sve koji ovde obitavaju......tako da sve nesporazume možemo prevaziđi kulturnim dijalogom,bez ponižavanja bilo koje strane....

Copy_Cat:
hvala maslachku na inspiraciji...gledam ove teme i moram da primetim da puno ljudi ovde dolazi da istrese neke svoje frustracije, shta li....?? znachi, otvori neko temu. niko ne chita. vec krece paljba. ne daj boze da neko procita i saslusha tudje misljenje. a neeeeeee, toga ovde nema.
onda se jedna ista ekipa obrushi na nekog nesretnika. onda se i nesretnik snadje pa pozove laku konjicu u pomoc. onda padaju teshke reci onda pristizu klonovi i tako .... do beskraja....
neki nalaze da su najpametniji, da najvise znaju, da su popili svu mudrost ovoga sveta....neki shalju pp-ove svima i na taj nachin pridobijaju ljude na svoju stranu. neki se osecaju bogom dani da komentarishu svaki post (neki lichni sukobi, valjda), a najredji su oni koji pokushavaju da zadrzhe neku neutralnost i da budu objektivni.
nekako mi je sve ovo bash izrazeno u poslednje vreme.
nekad je ovde vladala idilichna atmosfera.koga nije mrzelo da prochita, neka ostavi komentar. slobodno pljujte po meni, ni ja nisam cvecka.

Meni i sad ovde idilicna atmosfera :lol: ... svi smo razliciti, pa postoji veliki izbor nikova koje cete analizirati ako ste bas zaludjicu... sta ce Vam mirno more jednolicnosti... prekrice Vas paucina :)

A sto se tice klanova... pa sami pripadate njima, ako pripadate te ih stoga i prozivate... ako ste vuk samotnjak onda Vam je lako ovce sisati kako se Vama hoce.. i to bez pardona, pa kom obojci kom opanci :lol:

Uostalom forumi i treba da sluze da se sukobljavaju misljenja i da se eventualno izvuce ponesto pametno iz tudjeg... al sve sto je globalno moze biti zajebano, te stoga ovo je prosto idealno :twisted:

Copy_Cat:
hvala maslachku na inspiraciji...gledam ove teme i moram da primetim da puno ljudi ovde dolazi da istrese neke svoje frustracije, shta li....?? znachi, otvori neko temu. niko ne chita. vec krece paljba. ne daj boze da neko procita i saslusha tudje misljenje. a neeeeeee, toga ovde nema.
onda se jedna ista ekipa obrushi na nekog nesretnika. onda se i nesretnik snadje pa pozove laku konjicu u pomoc. onda padaju teshke reci onda pristizu klonovi i tako .... do beskraja....
neki nalaze da su najpametniji, da najvise znaju, da su popili svu mudrost ovoga sveta....neki shalju pp-ove svima i na taj nachin pridobijaju ljude na svoju stranu. neki se osecaju bogom dani da komentarishu svaki post (neki lichni sukobi, valjda), a najredji su oni koji pokushavaju da zadrzhe neku neutralnost i da budu objektivni.
nekako mi je sve ovo bash izrazeno u poslednje vreme.
nekad je ovde vladala idilichna atmosfera.
koga nije mrzelo da prochita, neka ostavi komentar. slobodno pljujte po meni, ni ja nisam cvecka.

Jeste i ja sam primetila da svadja zapocne za cas. Samo to nije od skoro, bilo je od kad ja dolazim na forum. I bas mi je cudno da ljudi sa toliko strasti pristupaju komunikaciji sa ljudima koje ne poznaju.

Back