shta je kultno za vas ?

foto-albumi,penkala,pisma,ulje na platnu,svece,501,starke,martinke,Depeche Mode,the Cult,EKV,Frank sinatra,Janis Joplin,gramofon,klasika,jagode sa slagom,vino,rosule,kolaricu panicu,klikeri,"Casablanka","Jackie Brown","Bitter Moon","Studio 54",TCM,dzepni sat,psi,trava..Politikin zabavnik...Shilja..

npr: uzrecice koje se uvla ce u svaku poru obicnog razgovora a to su:brate,desi,ono ovo,batice,bure,ture,ono mislim kao,******,******,u pizdu materinu,a u *****..i mnogo jos losih navika koje svi iamo a i pravimo ih kultnim posto ih toliko koristimo!

npr: uzrecice koje se uvla ce u svaku poru obicnog razgovora a to su:brate,desi,ono ovo,batice,bure,ture,ono mislim kao,******,******,u pizdu materinu,a u *****..i mnogo jos losih navika koje svi iamo a i pravimo ih kultnim posto ih toliko koristimo!

:!: OVCE :!: , Pink Floyd, starke, Alan Ford, Dilan Dog, Mortal Kombat 2 i 3, "Onda"(Momo Kapor), pozoriste, "Paklena pomorandza", "Betmen", "Fredi Kruger "(svi delovi), "IT", Zeka Rodzer, Evrovizija '89 i '90( :oops: ), Karlovacka gimn., "Vilenjak" i pivo i lepinje u njemu, pez, rum kasato, plazma, milka sa zelenim salom, toblerone, rumenko, kapri, leni, coko moko, happy day djus, cockta, sok od zove, dzem od kajsija + palacinke, boranija, grasak, barbike, capoeira i... jos mnogo mnogo mnogoooooo... :D
sve ovo je bio ili je i dalje sastavni deo mog zivota...

Clockwork orange,Duran Duran,Alice Cooper,Prljavci,Vienetta,Hese,StarTrek,John Malkovich,sve moje macke,Dunav,Galeb cokolada,Trnoruzica,gradski park,sneg,Dusko Dugousko,crvene patike,mehurici od sapunice,gumeni bomboni,Alien I,II i III,pljeskavice,sladoled,letnji raspust... :roll:

i nisam se bash promenio (:

mozhfa sad dodam warcraft....manaru i meobiusa....paranoja i dalje rula....zippo zamenjen onom shibicom s zebrom....i jedno 250 drugih stvari koje bi dodo....

i nikako rizla....razocharala me totalno.....ocb rulz !

sad sm se zamislio....o vremenu i svemu....

da sam chasovnichar....ne postoji vreme....samo zupchanici koji se okretju
voleo bih da sam chasovnichar...da imam neq malu radnjicu...u koju navratjaju prijatelji...i sve je puno satova...i imam ono za gledanje....shto gledaju dijamante u filmovima...nekakav mutant lupe i monokla....jbte ala lete godine....umretju mlad definitivno.....

nemoj tako.Ja nisam sigurna shta je sve kultno za mene (jer bih pisala 10 dana..)tako da chu rechi
starke,vegeterijanska hrana,fotofrafije,Karavadjo,Ticijan,Van Dajk,Boticheli,Rubens,Da Vinchi,Mikelandjelo...i skoro svi,muzika)PInk Floyd,Zeppelin,Moudy Blues,Janis Joplin,Hendrih,Death,Morbid Angel,Dissection,Aeternus,Kreator,Malmsteen,Keny Nail&B.Branchk......origano,ctaklene figure,...........
i nemoj da josh pishem.,kasete,ploche,hemijske.....

Najkultnije od kultnog?

B00001IVR9.01.LZZZZZZZ.jpg

Back