Shta da radish kad nishta ne radish?

• Začetnik teme Začetnik teme Roby girl
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mike girl:
myst:
Mike girl:
myst:
Bleak WinterFullMoon:
Pa problem je sledeci: Naime,Mike girl ne zeli da se registruje da je (citiram) 'ne bi jurile zle chike ako nesto uprska'.Pa sam pomislio da imas slicnih 'problema' :lol:

NEMOJ DA DIRAS MIKE GIRL. DEVOJKA SE UPLASILA JER SAM JOJ ISPRICAO STA SE MENI DESILO POSLE ODREDJENIH ILEGALNIH RADNJI NA NETU.
hi,hi.. :lol: :lol:
samo se ti smej, meni nije bilo ni najmanje smesno
ma znam meni je slatko shto me branish,a i te chike...o boze...
samo se ti zezaj napravicu ja da si ti napravila neko sra.. pa ces onda da kukas a ne da se smejes

myst:
Mike girl:
myst:
Mike girl:
myst:
Bleak WinterFullMoon:
Pa problem je sledeci: Naime,Mike girl ne zeli da se registruje da je (citiram) 'ne bi jurile zle chike ako nesto uprska'.Pa sam pomislio da imas slicnih 'problema' :lol:

NEMOJ DA DIRAS MIKE GIRL. DEVOJKA SE UPLASILA JER SAM JOJ ISPRICAO STA SE MENI DESILO POSLE ODREDJENIH ILEGALNIH RADNJI NA NETU.
hi,hi.. :lol: :lol:
samo se ti smej, meni nije bilo ni najmanje smesno
ma znam meni je slatko shto me branish,a i te chike...o boze...
samo se ti zezaj napravicu ja da si ti napravila neko sra.. pa ces onda da kukas a ne da se smejes
jao nemoj nesmejem se-tuzna sam .ok? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Potrudim se da spavam,jer se tako covek najbolje usredi na probleme. Ukoliko ih nemam zaspim, a to popunjava vreme, ukoliko imam neke probleme necu moci da zaspim, ali cu moci o njima da razmislim i nadjem idealno resenje,a uvece ce mi glava biti prazna i moci cu mirno da spavam.

Back