R
Roby girl
Gost

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Roby girl:neka je bila ali nije ista a mene isto ko i tebe mrzi da idem unazad ni 1 ni 2 ni 7 stranica ja ostajem tu gde sam a ti ako imash neki problem vezan za ovu temu reci slobodno pa da ti pomognemo- a ako nemash super blago tebi onda si jedna vrlo organizovana osoba.
Roby girl:a shta ti radish Bleak? Poshto tvrdish da ti nikad nije dosadno.
guitarrr_babe:Ali ima primera kada se i iz rapsrava rodi nesto korisno (npr. ja i Keeper smo iz potpunog neslaganaj presli u potpuno uvazavanje i sad smo drugari - Keeper, ako ovo citas, pohvali me!!!)
Roby girl::wink:
![]()
![]()
![]()
Vecina omladine- ovako kazem chisto radi reda mada znam da svi imaju taj problem- sedi kod kuce i smara se dok napolju sve vrvi od zivota? Dodushe to je normalno-ali shta da radish kad ti se sve smuchi? E o tome treba razgovarati i smisliti shta dalje. Dodju te faze i prodju ali shta raditi da ih pobedite- to mi treba da zakljucimo!!! Javljajte se pa da razmislimo o tome...
Sasha85:Roby girl::wink:
![]()
![]()
![]()
Vecina omladine- ovako kazem chisto radi reda mada znam da svi imaju taj problem- sedi kod kuce i smara se dok napolju sve vrvi od zivota? Dodushe to je normalno-ali shta da radish kad ti se sve smuchi? E o tome treba razgovarati i smisliti shta dalje. Dodju te faze i prodju ali shta raditi da ih pobedite- to mi treba da zakljucimo!!! Javljajte se pa da razmislimo o tome...
Roby,zasto se ne registrujes?
guitarrr_babe:oh, ok.
Pa... odacu vam tajnu... ja pisem ponesto. Ako sam bas inspirisana, napisem neku pesmu, koja je cesto sasvim glupa, ali ima i onih koje imaju smisla, recimo pesma koju sam skoro napisala, o tome kako je bilo napolju u jednom specijalno ljubavnom trenutku, i tako ti fazoni, ali onako, nista pateticno... Ili barem se nadam. A pisem i jedno skroz ne-maestralno epsko delo (nesto kao dugacka prica, koja se eventualno moze produziti u roman, ali nisam sigurna), ali bicete blagovremeno obavesteni.
I sviram.
guitarrr_babe:Pa da! Hihihihi!!! Ali, ipak, moze sa uociti suptilna razlika u poetskom kontekstu... ma jok!