R
rastrzana
Gost
evo mog problema:u braku sam 6i po god,(ah ta famozna sedma se blizi,mada,ne zelim da verujem u te priche)dakle,sobzirom da zaradjujem mnogo vishe od muza ja sam bila ta koja je skucila kucu(uselili smo se,a nismo imali ni iz chega da jedemo),ali ljubav je chudo...setim se,da sreca ulazi na vrata,a beda izlazi kroz prozor...njegovi zive u dvorishtu do nas,on je jako vezan za svoje,rech ne sme da se kaze protiv njih.moja mama zivi u inostranstvu,a meni kao jednoj od dvoje dece pomaze koliko moze.i na sve to,moj muz kaze,da se bash ne seca da je ona poslala novac,i da on taj novac nije ni video.a sav taj novac,sam ja ulozila u kucu,kupujuci tepihe,lampe,garniture...pre par dana smo razgovarali,na koji nachin da steknemo vishe,kako da obezbedimo sinu da ima sutra neshto.sobzirom da imamo vikendicu sa strujom i vodom,predlozila sam mu,da prodamo kucu,preuredimo vikendicu,i odemo da zivimo u stan.manji su troshkovi,kuca je ipak,rupa bez dna,a u kojim ludim vremenima zivimo,necemo se skuciti dok smo zivi.elem,ja ne mashtam o tome da imam bazen,i djakuzi,stan je manja investicija,manje se ulaze,mogli bi da pochnemo da shtedimo za lokal,i tu bi bio kraj nashim problemima.kada se uzeli kuce,mozemo otici u preuredjenu vikendicu,da nas mine zelja,a pod stare dane i ostanemo da zivimo tamo.rekla sam mu da kaze svojima da mu prepishu kucu,a onda je on pocheo,pa kako cu ja to,pa oni to nece razumeti..ja kazem,ti probaj na lep nachin,ako ne ide,reci da nisi mali,da si svoj chovek,da imash 35 god,i i zenu i dete...tu nastaje problem.danas mi je muz rekao:hocu da razgovaram sa tobom,sit sam svega,najbolje bi bilo da idesh u stan,prvo napravi spisak shta si ti to sve kupila,isplaticu ti,oko deteta cemo se dogovoriti na lep nachin,bice malo kod tebe,malo kod mene..sit sam svega i tvog prebacivanja,kako mi ne pomazesh nishta u kuci,kako si ti i otac i majka detetu,kako si i majstor za popravke...nadji nekog koji zna sve to da radi,ja cu i onako sve ostaviti sinu.ja sam onda na lep nachin njemu rekla da ga volim,da probamo zajedno da reshimo problem,ali on tera po svome.svojima ne sme ni rech da kaze,da ih ne uvredi,a njegovi,pored josh jednog sina imaju drugog,ozenjenog,koji ne pita za njih.kad god neshto zatreba,oni mog muza zovu,a kad treba da se pomogne,pomazu drugom.ja mu jesam to prebacivala.najvishe me boli,svi se chude shto mi svekrva ne chuva dete dok radim,a ona ni da se ponudi.ja,shta cu,palacam zenu da ga chuva,dok sam na poslu jer nema sa kim da ostane.muz kaze,stara je ona ne moze(a ima 60 god,pa nije chopor dece odnegovala vec samo dvoje)!ja znam,ako izadjem iz kuce,necu ni da se vracam vishe...ziva nisam shta cu da radim,zeludac mi se okrece,od muchnine.muz je naravno,izashao,nije mi rekao gde,vidim da je ljut.ja ga pitam:da nemash drugu,kaze,za sada ne,ali mozda i nadjem neku koja ce znati da ceni sve shto ti nisi umela..IZVINITE,AKO SAM VAS UDAVILA SVOJOM MUKOM,ako ima neko neki savet,neka mi ga da,nisam pametna.