Shta chitate?

hmmmm. masoni, gestapo, americhki psiho, alhemichar?..... da sam sleteo s marsa pomislio bih da na zemlji nema o chemu zanimljivom da se pishe.

kod mene trenutno "Zli dusi" Dostojevskog, "Istorija moderne arhitekture" Perovicja i onako usput "Solarna energetika".

Poslednje sto sam procitala je "sponzoruse" od Mase Rebic (opisuje nase pevacice Cecu - kao komsinicu Cicu i Jelenu Karleusu kao Jelenu neko prezime... Naravno ima tu i inicijala M,Z,A,D,... )

A sad citam "paunovo pero" Ljuljana Habjanovic Djurovic...

E procitala sam sponzoruse ali nikako da provali ko si inicijali...................A kontam da je Arkan...............jer je Cica (ceca) navodno furala sa njim...................I ZASTO ONA GINE NA KRAJU...................ja plakala! :-(
pink_girl:
Poslednje sto sam procitala je "sponzoruse" od Mase Rebic (opisuje nase pevacice Cecu - kao komsinicu Cicu i Jelenu Karleusu kao Jelenu neko prezime... Naravno ima tu i inicijala M,Z,A,D,... )

A sad citam "paunovo pero" Ljuljana Habjanovic Djurovic...

ja sam nova ovde pa sam resila da se prikljucim prvo ovoj temi, jer do dobrodoslice jos nisam stigla... citam petra pana za anglo-americku deciju, a pored toga svasta zapocinjem, al' nikako da zavrsim, npr..... zelenu milju :roll:

božur(ž):
ja sam nova ovde pa sam resila da se prikljucim prvo ovoj temi, jer do dobrodoslice jos nisam stigla... citam petra pana za anglo-americku deciju, a pored toga svasta zapocinjem, al' nikako da zavrsim, npr..... zelenu milju :roll:
eeeee....postoji knjiga,mislim gledao sam film prelep je nisam znao da i knjiga postoji,sad naravno shvatam da je film radjen po knjizi.....

chitam aristotela``o dushi/nagovor na filozofiju``......

božur(ž):
i shta kaze aristotel? :-o
e evo za sad neshto upechatljivo.....

``srce ima svoje razloge koje razum nemozhe razumeti,to znachi da smo istini blizhi kad zhivimo po srcu jer razum nemozhe da shvati osecaj,ali opet to je razlika izmedju subjektivnog i objektivnog vazhenog iskaza,ako ostanemo pri samo onome shto nam govori srce tada je to samo subjektivno stanje koje kao takvo nemozhemo da ochekujemo da ce od drugih biti prihvaceno na isti nachin......zato se razum uvek sveti srcu u zahtevu za objektivnoshcu``. 8-)

Back