-Eva-
Domaćin
- Poruka
- 3.240
Citam razne zanrove.
Ovih dana citam :x ekonomiju, pravo i ostale gadne stvari
Ovih dana citam :x ekonomiju, pravo i ostale gadne stvari
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mihael Ende:"Beskrajna priča"Dovoljno? :wink:VisionOfDisorder:ponovo nemam fokus.
terrible.
Miki 13991:Mihael Ende:"Beskrajna priča"Dovoljno? :wink:VisionOfDisorder:ponovo nemam fokus.
terrible.
:shock: Ne mogu da verujem da sam našo nekog kome se sviđa :shock: Hmmmm...Vrli,novi svet?VisionOfDisorder:Miki 13991:Mihael Ende:"Beskrajna priča"Dovoljno? :wink:VisionOfDisorder:ponovo nemam fokus.
terrible.
prochitao je pet puta.
ne mogu vishe.
Ja gledala taj film... i otvorila istoimenu temu na jednom forumu... jel dovoljno?Miki 13991::shock: Ne mogu da verujem da sam našo nekog kome se sviđa :shock: Hmmmm...Vrli,novi svet?VisionOfDisorder:Miki 13991:Mihael Ende:"Beskrajna priča"Dovoljno? :wink:VisionOfDisorder:ponovo nemam fokus.
terrible.
prochitao je pet puta.
ne mogu vishe.
Miki 13991::shock: Ne mogu da verujem da sam našo nekog kome se sviđa :shock: Hmmmm...Vrli,novi svet?VisionOfDisorder:Miki 13991:Mihael Ende:"Beskrajna priča"Dovoljno? :wink:VisionOfDisorder:ponovo nemam fokus.
terrible.
prochitao je pet puta.
ne mogu vishe.
Nisam,al čitaću,kad je vrate majmuni koji je drže 6 meseci(a biblioteka ima 2 primerkaVisionOfDisorder:Miki 13991::shock: Ne mogu da verujem da sam našo nekog kome se sviđa :shock: Hmmmm...Vrli,novi svet?VisionOfDisorder:Miki 13991:Mihael Ende:"Beskrajna priča"Dovoljno? :wink:VisionOfDisorder:ponovo nemam fokus.
terrible.
prochitao je pet puta.
ne mogu vishe.
Haksli...
Orvel, 1984?
Nisam,al čitaću,kad je vrate majmuni koji je drže 6 meseci(a biblioteka ima 2 primerkaVisionOfDisorder:Miki 13991::shock: Ne mogu da verujem da sam našo nekog kome se sviđa :shock: Hmmmm...Vrli,novi svet?VisionOfDisorder:Miki 13991:Mihael Ende:"Beskrajna priča"Dovoljno? :wink:VisionOfDisorder:ponovo nemam fokus.
terrible.
prochitao je pet puta.
ne mogu vishe.
Haksli...
Orvel, 1984?
Kada citam ruske pisce onda citam jedan period samo rusku knjizevnost, nikad ne mjesam. Takoje i sa ostalim. Od Hesea bih izdvojila Igra staklenim perlama, mada mi se svaka njegova knjiga svidja. Od Igoa mi je bila i ostala knjiga Jadnici, kao i Zvonar bogorodicne crkve, koju sam kao klinka citala i plakala kao kisa.VisionOfDisorder:1984 i Vrli novi svet su dve najbolje knjige o distopijama. Ikad.
Toplo preporuchujem.
@ring... gospodar prstenova... Eh, ne. Sada imam vremena samo za kraljeve. Dostojevski, Hemingvej, Hese...
Nisam chitao Igoa josh. Moram to da uradim ovog leta.
Ne gospdar prstenova ,već PRSTEN.O vanzemaljskom svetu u obliku prstena!!!VisionOfDisorder:1984 i Vrli novi svet su dve najbolje knjige o distopijama. Ikad.
Toplo preporuchujem.
@ring... gospodar prstenova... Eh, ne. Sada imam vremena samo za kraljeve. Dostojevski, Hemingvej, Hese...
Nisam chitao Igoa josh. Moram to da uradim ovog leta.
Onda Henrik Sjenkjevič.Kroz pustinju i prašumu,Ognjem i mačem,Potop,Pan Volodivojski...Može?VisionOfDisorder:sci-fi?
to ponovo nije moj fah.
mozda nekad.
Miki 13991:Onda Henrik Sjenkjevič.Kroz pustinju i prašumu,Ognjem i mačem,Potop,Pan Volodivojski...Može?VisionOfDisorder:sci-fi?
to ponovo nije moj fah.
mozda nekad.
Sve je dobro!Pročitaj obavezno!!!VisionOfDisorder:Miki 13991:Onda Henrik Sjenkjevič.Kroz pustinju i prašumu,Ognjem i mačem,Potop,Pan Volodivojski...Može?VisionOfDisorder:sci-fi?
to ponovo nije moj fah.
mozda nekad.
To zvuchi dobro. Secam se odlichnog filma.
Aphroditi:Tomas Sancez - Dan pcela /poklon sa posvetom od knjizare Dereta/
NatasaNatasa:Aphroditi:Tomas Sancez - Dan pcela /poklon sa posvetom od knjizare Dereta/
Pazi kad je i ja chitam upravo![]()
Knjiga je grozna!!!Sve same laži!!!NE ČITAJ TA *****majcheki:Juče sam uzela taj čuveni ''Davinčijev kod'' e baš me zanima šta je tu tako interesantno kad ceo svet tupi o tome :wink: