NatasaNatasa:Steffan:Pa sto si je citala kada ti se ne svidja? Volis da radis stvari na silu?![]()
Ne Steffane, volim da završim započeto![]()
Pa cak i onda kada ti ne prija? hm.. sigurno nisi procitala puno knjiga u zadnje vreme.. :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NatasaNatasa:Steffan:Pa sto si je citala kada ti se ne svidja? Volis da radis stvari na silu?![]()
Steffan:NatasaNatasa:Steffan:Pa sto si je citala kada ti se ne svidja? Volis da radis stvari na silu?![]()
Pa cak i onda kada ti ne prija? hm.. sigurno nisi procitala puno knjiga u zadnje vreme.. :wink:
I ja sam bio takav....dok nisam uzeo Anu Karenjinu u ruke (odustao nakon 30 strana) i Tihi Don (nakon I dela).NatasaNatasa:Steffan:Pa sto si je citala kada ti se ne svidja? Volis da radis stvari na silu?![]()
E, je l' valjaju Hronike neshto? Ja sam se premishljala da l' da ih uzmem...Кулиража:I ja sam bio takav....dok nisam uzeo Anu Karenjinu u ruke (odustao nakon 30 strana) i Tihi Don (nakon I dela).NatasaNatasa:Steffan:Pa sto si je citala kada ti se ne svidja? Volis da radis stvari na silu?![]()
Inace trenutno citam II Hornike Ambera - Puske Avalona od Rogera Zelaznya