Shta chiniti?

Osecanja prema detetu nisu isto sto o prema bivsoj devojci!!!
Na osnovu tvoje price reklo bi se da on nije u dilemi i voli tebe.
To sto on voli dete uopste ne znaci da bi mogao i da zivi sa njegovom majkom. Ima mnogo cinjenica koje nam nisi rekla, a veoma su vazne.

Da li je ona uz nekakvu laz ili prevaru ostala trudna ili se jednostavno desilo?
Kada je on saznao za trudnocu?
Kako je saznao za trudnocu?
Kako izgledaju njihovi susreti?
Da li majka tog deteta uopste zeli vezu sa njim?
Koliko su oni bili u vezi pre raskida?
Koliko svi vi imate godina?

Najvaznije je da oseca da je potpuno slobodan da sam odluci o svemu.
Budes li ga pritiskala na ma koji nacin, on ce pobeci!
Budes li ti imala sve ove dileme jos neko vreme, mozda ces pobeci ti, jer neces moci psihicki da izdrzis neizvesnost.

Ideja o tome da mu ona moze zabraniti da vidja dete ako zna za tebe je van pameti!!! Ako to brine tebe, treba da znas da on kao otac ima prava da vidja dete i da to uoste ne zavisi od volje o odluke majke. Nemoj ni da ti padne na pamet da TVOJ zivot i njegov kvalitet zavisi od NJE!!!

ALI, ako je njegova ideja da ona ne sme da zna za tebe...onda razmisli

Znachi......da odgovorim na to shto je bitno za ovu situaciju....
Riba je zatrudnela na prevaru...jer navodno koristi antibebi pilule....pa je rekla da njim ne treba kondom...
On je saznao za trudnotju kada je ona bila u 5 mesecu trudnotje...
One je saznao preko njegove mame...jer je riba ishla kod nje da pita shta je s njim i gde je....(poshto on zivi u inostranstvu...i jako malo ima veze sa gradom u kom je ziveo).
Njihov susret desio se samo jednom odkad se porodila....i po njegovoj i prichi njegove tetke...samo formalno komuniciraju.
To neznam...al koliko ona zivka njegovu mamu....nije mi jasno shta zeli....
Bili su tri godine...s prekidima...navodno neka neozbiljna veza...al se nakupilo vremena...(on kaze da je bila samo vishe manje kres varijanta...shto meni bash ne zvuchi istinito...al ajd..imam i ja moju proshlost)
Ja imam 22 a on 27 godina.
Njegova bivsha nezna za mene...tj ona zna da on ima nekog...al nema pojma da to nije zajebancija....znachi misli da ima neku.....neobaveznu vezu....
Ja ne nameravam nikakve spletke da mu pravim ako se odluchi za nju....ako misli da tje biti sretjan sa njom....neka ga...Od deteta ponavljam ne pada mi ni na kraj pameti da ga odvajam....pogotovo shto znam da je i on rastao u takvoj poroditi...da sa ocem nema nikakav odnos..i znam da ni svom detetu ne bi zeleo da mrzi oca kad odraste....
Ako mi ostanemo zajedno....pruzitju mu svu podrshku...i gledati koliko god je mugutje da ga zblizim s malim....i nadam se da netje biti problema s njegovom bivshom.

Puno sam pisala...neznam dal sam na sve odgovorila....al mogu da vam kazem....da sam iz nekih vashih poruka....shvatila neke stvari..koje su mi pomogle da jasnije sagledam situaciju. :)

Pa koliko znam...bila je pijana zurka...itd....krivi su oboje....ne mogu da ga branim..niti se on pravda...uostalom...to se desilo pre nego shto smo se mi i upoznali....tako da jbga....kako je tako....ja samo treba da se snadjem u ovoj situaciji...i da njemu pomognem...jer ni on nezna shta da radi....mislim s malim....on bi da bude s njim...a nije reshenje da ga odvoji od majke....jer ma koliko ja bila dobra matjeha..mama je mama....a bitje frke ako onda odvede neku budalu da zivi s njom....jer koliko sam chula nije riba bash na lepom glasu :-?

Nemoj da brines nece on tebe nikad ostaviti, kao sto nece ni bivsu sa kojom ima dete, to je tip koji voli da ima vise zena, cak ce pokusati da privuce jos koju, i svima vama ce pricati istu pricu, cak identicnu koju prica tebi, pokusace da sa svima vama ima dete, jedino ce ga napustiti ona kojoj se dosadi takvo vrzino kolo.

paradizo:
Nemoj da brines nece on tebe nikad ostaviti, kao sto nece ni bivsu sa kojom ima dete, to je tip koji voli da ima vise zena, cak ce pokusati da privuce jos koju, i svima vama ce pricati istu pricu, cak identicnu koju prica tebi, pokusace da sa svima vama ima dete, jedino ce ga napustiti ona kojoj se dosadi takvo vrzino kolo.

Ovo netju da komentarishem :twisted:

Ja trenutno mrzim ceo muski rod...tako da nemoj ovo ozbiljno da shvatis

Туфница је данас индиспонирана, па немој превише примати к срцу!

Мислим, хтела сам нешто да прокоментаришем, ал онда видех да се оградила, па ајд да испоштујем.

Hellen:
Туфница је данас индиспонирана, па немој превише примати к срцу!

Мислим, хтела сам нешто да прокоментаришем, ал онда видех да се оградила, па ајд да испоштујем.

Zahvaljujem na razumevanje.

Ne mogu da komentarisem vasu vezu, jer ne znam ni tebe, a ni njega.
Pretpostavljam da nije nikakva frka u pitanju, jer kao sto je vec neko rekao - ako se nije vratio bivsoj kad je cuo za trudnocu, ili kad se ona porodila - nece ni zbog deteta. Ti, pokusaj da ga razumes - ipak to se desilo pre tebe. I zasto ne pricas sa njim o svojim strahovima? Da, riba je htela da ga uhvati na trudnocu ( zasto je zadrzala dete? zbog njega.), sad pokusava na dete. Reci mu da ne zelis da budes u senci, da ona misli da si neka 'neobavezna'. Neka joj kazes da si ti Nr.1, a da je ona SAMO majka njegovog sina. Ja da sam na tvom mestu, ja bih otisla sa njim da se upoznam sa njom...;) I cekaj, zasto bi mu zabranila da vidja dete? Razumem ja zasto, nego to nikako ne bi mogla da opravda,, prema tome... Glavu gore, jeste nije bas easy situacija, no veruj mi, ima i tezih. Kao njena.

A zasto si ti toliko nesigurna? Pa ako hoce da te ostavi ostavice te.....dal zbog bebe ili zbog posla ili zbog ne znam ni ja cega.....zar je bitno? I naravno da ces da mu das da ide??? Sta bi drugo radila?

Back