SHTA AKO .........

Situacija je sledeca.Desi vam se , ne daj Boze , da se nadjete u situaciji da budete silovane . Oko vas nigde nikog .Shta cete da uradite ?
Mislim da ne postoji neki recept za reakciju, sve zavisi od osobe, nasilnika, mesta, vremena itd. Ne daj Boze da me neko napadne... Lako je pricati ovako u prazno kako bih reagovala ali da se stvarno desi, stvarno ne znam.
Pre 3 nedelje sam imala neprijatnu situaciju na poslu, usao mi je neki covek, mrtav pijan... Nas dvoje sami pred zatvaranje a on nikako da izadje. Poceo da mi se nabacuje, da mi udeljuje komplimente, svasta mi je prolazilo kroz glavu. Istina je da sam se sledila od straha, prosto sam zanemela. Sreca pa nije bio agresivan i pokupio se kada sam mu rekla da moram da zatvorim, ali da je hteo da me ne daj Boze siluje, mislim da mu ne bih mogla nista iako je bio pijan. Duplo je veci od mene, da me je saterao u cosak ne bi mi bilo spasa. :?

Meni se dva puta desilo. Prvi put nije bio baš manijak nego neki pijani kreten. Noć, sama u ulici i on staje kolima, izlazi; vuče me za jaknu :mad:
I ja sam valjda imala više sreće nego pameti. Otrgnula sam se, pogledala ga baš nadrkano - rekla: e samo si mi ti još danas falio, kakvu sam noć imala. Možda sam imala sreću što sam stvarno imala užasnu noć i bila jako, jako ljuta.
Onda sam ga šutnula u cevanicu i potrčala; on me nije prati sva sreća samo mi je svašta dovikivao. Zgrada mi je bila na pedeset metara, tako da sam dobro prošla.

A drugi je neki drug od tadašnjeg momka tadašnje drugarice:mad: (jasno je zašto su svi bivši)
S njim je baš bila frka; vozio me kući i kao u filmovima skrenuo u neke njive; baš sam se uplašila, ne znam na koji način je valjda još ranije uspeo da mi ukrade telefon. Sva sreća što je auto išao sporo po blatu (njiva, ljudi; prava) pa sam ja uspela da iskočim i pobegnem. On posle sam čula nije mogao da upali kola, zaglavio se u blatu. ne znam šta bi bilo da je upalio. Kad sam stigla do puta, ukapiram da mi nema telefona da zovem nekog:-? Tada sam išla peške kući jedno desetak kilometara; na otvorenom putu; nisam smela ni luda da stopiram posle takvog iskustva. Bože, kad se setim :mad::evil:

meni najgore sto se desilo je sto su mi prilazili neki manijaci,pijandure...dobacivali...kad se setim koliko mi je to bilo uzasno,mislim da bih umrla od straha kad bi neko pokusao da me siluje...
trudim se da izbegnem bilo kakvu mogucnost,ne setkam se nocu sama po mracnim ulicicama...

a? (ono nazalno)
bolje se ne opirati?
jbt. ...
"e sta cu, kad imam rupu "viska", eh ta majka priroda..." :roll: :roll:

verovatno bih pokusala da pobegnem (a kako, i sta usput, pa ima varijanti raznih...)...a cinjenica i da moze da me pretuce do smrti, mi je opet bolja od silovanja...
tj. tako reci, draze mi je da Ne budem Svesno silovana...:roll: :roll:

Udarila bih kolenom u "ponos njegove muskosti" onda kad se najmanje nada;)
To bi bio tako jak udarac da bih ga momentalno ostavila bez zivotne zelje, tj. da dobije muskog naslednika:grin::grin::grin:

jeele ne lupaj, bolje ti je da umres?! Kada sam bila gimnazijalka i ja sam bila u fazonu, bolje da me neko ubije nego siluje.Jeste strasno, ali zivot ide dalje.

ne...draze mi je da ne budem svesno silovana...kao sto rekoh...
bio bi mi poraz da sam se prepustila..."da bi me manje bolelo"...
moram li za sve sto se desava da se oprostim i kazem "e jbg, sta ces..." ???? :roll:

Kazu da je silovanje u 90% slucaja muska fantazija...e sada vidim da lazu breee...Jedno mogu da vam kazem..ne daj boze da i jedna od nas dodje u situaciju da bude silovana ali stvarno..Meni je to poraz i ponizenje u svakom pogledu..Zaista ne znam kako bi posle zivela sa tim.. i tesko da bih se mogla pomiriti u smislu ..e *******...

ako se ne opires onda i nisi silovana
sem ako ti ne stave noz pod grlo ili pistolj na celo
to je cisto fantaziranje

a drugo, oni koji siluju to ne rade zbog cistog zadovoljenja sexualnog nagona
nego su agresivni i pokrecu ih jos neke stvari zbog kojih to cine
sam sexualni nagon je vrlo lako zadovljiti i bez silovanja

Back