- Poruka
- 129.340
to zavisi koliko si lood (ili zaljubljen) pa pristanes na toPa to su legendice i taaaako čest slučaj
Ja mogu sve
Ti ne možeš ništa
naravno da ga je na kraju odhebala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to zavisi koliko si lood (ili zaljubljen) pa pristanes na toPa to su legendice i taaaako čest slučaj
Ja mogu sve
Ti ne možeš ništa
Tabić, hoćeš li mi promeniti ime u Kovenko, pliiiiz, odmah!to zavisi koliko si lood (ili zaljubljen) pa pristanes na to
naravno da ga je na kraju odhebala
pa vidi ovako
lik je po svim mogućim kriterijumima iznad proseka
i bio je lud za mnom
i ja za njim
ali već nakon mesec dana veze shvatili smo da se u nekim stvarima apsolutno ne slažemo i da ne znam kakvo čudo bi trebalo da se desi da bismo opstali
i onda sam ja prelomila i rekla mu da slobodno traži neku koja će mu više odgovarati, jer ja nisam spremna, niti ću ikada biti, za nekakve promene
i onda je ostalo to neobavezno vidjanje i ludački seks
a srranje je bilo što je počeo da me laže iako sam ja rekla da je to jedina stvar koju neću tolerisati
i srranje je bilo što je bio ljubomoran iako nije imao ni osnova, ni prava da bude
eto, to je ukratko i najviše što ću reći o njemu, tj. o našem odnosu
koji je btw, pukao kao što je i počeo- naglo i turbulentno
jako pogrešno kapiraš pričuAha. Znači seks bez obaveza sa nekim koga poznaješ. Pa dobro, good for you and good for him. Mada me nisi uopšte ubedila da sa tvoje strane nije bilo emocija i da ih još uvek nema ali, dobro. I ne moraš. Neka bude da je samo do seksa. U šta ja kategorički ne verujem.
ali nisam baš ni sasvim normalna i sposobna za neku ljubav u tradicionalnom smislu
jako pogrešno kapiraš priču
emocija sada više nema, to dokazuje i činjenica da je više puta pokušavao da se vidi sa mnom u ovih proteklih par godina, a da sam ja to odbijala
tada da li ih je bilo.. pa.. bilo je, nekih, nezdravih, nigde nisam rekla da ih nije bilo uopšte
ali daleko je to od ljubavi
postojala je jaka fizička privlačnost medju nama i to je to
uz svu moju zajebanciju umem ponekad da budem i normalna, verovao ti ili ne : )
i naravno da neću da se jebbem sa nekim prema kome ne gajim neke emocije
nisam baš toliko hladna
ali nisam baš ni sasvim normalna i sposobna za neku ljubav u tradicionalnom smislu
mislim da se ne kosi ni sa čim što sam ja pisalaDobro, dobro, u redu. Pa ok ako je tako. Eto, niko povređen, niko oštećen, bilo vam lepo i eto. Nemam neko drugo mišljenje o tome.
A ne kažem ja da ti nisi normalna. Ne mora ni svačij osećaj ljubavi biti isti. Samo mi se malo ta priča kosi sa nekim drugim stvarima koje se ovde pišu.
A svaki osecaj mora biti ljubav?Dobro, dobro, u redu. Pa ok ako je tako. Eto, niko povređen, niko oštećen, bilo vam lepo i eto. Nemam neko drugo mišljenje o tome.
A ne kažem ja da ti nisi normalna. Ne mora ni svačij osećaj ljubavi biti isti. Samo mi se malo ta priča kosi sa nekim drugim stvarima koje se ovde pišu.