Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.689
Koje su prednosti kratkog, a koje tankog miška? Postoje li?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bližejaja izgledaju veće?
A vidi,ako mogu izduvane sise moze i tanak,nadjemo se na po putaa ono "nek je tanak kao trska samo neka dobro prska" to ništa, a?
Milica je udata za Miska i on nije tanak, cak je malo krupniji covek.Koje su prednosti kratkog, a koje tankog miška? Postoje li?
A Milica je verovatno široka i duboka žena?Milica je udata za Miska i on nije tanak, cak je malo krupniji covek.
Nije. Ona je bas mala, tj niska. Ali nosi naocare i pise knjige. Mislim da je to bitno za temu.A Milica je verovatno široka i duboka žena?
MIška samo jednog u životu, a Milica poznajem nekolicinuNije. Ona je bas mala, tj niska. Ali nosi naocare i pise knjige. Mislim da je to bitno za temu.
Poznajes li ti nekog Miska? A Milicu?
![]()
Samo da nisu predugačkeA vidi,ako mogu izduvane sise moze i tanak,nadjemo se na po puta![]()
Pa sad,sta je predugackoSamo da nisu predugačke![]()
11cm xixixixiPa sad,sta je predugacko![]()
Šta meriš? Ako meriš miška onda zna se ko mačku rep, od rča. Ako sise onda od pupka na goreEto imamo i mi sad sta da merimo
Nego,odakle dokle da merim,da ne bude posle nije regularno?
Nisu jos do pupka!Šta meriš? Ako meriš miška onda zna se ko mačku rep, od rča. Ako sise onda od pupka na gore))))
Tačno te razumem, nije ni meni još do kolenaNisu jos do pupka!![]()