Vesela_zena_beogradska
Domaćin
- Poruka
- 4.650
Žena je ciljna grupa.
Ona se svakodnevno sistematski zastrašuje. Ona stari! (daj nove kreme protiv bora)
Ona je debela (daj novu dijetu i pantalone koje se rastežu)
Ona nema/ima sise (daj 1500-3000 evra za smanjenje/povečanje)
(btw, smanjenje se više plaća)
I sve to da bi bila Privlačnija..
Ženu mame u šoping molove i one tamo jure ko pomamljene, samo da bi bile Privlačnije..
A ispade, da što više kupuju, to ih manje ljudi iebu..
Izvolte sad vi.
Nemam shta da dodam u vezi onoga kad kazesh da je zena ciljna grupa ... samo sam ja odavno digla ruke od tog mamca. Verovatno sticajem okolnosti .. razvela sam se i sa x hiljada evra mesechno, spala na x stotina.. pa nije vishe bilo novca za sve ono shto sam ranije upraznjavala i kupovala. Prvih nekoliko meseci mi je bilo najtezih par meseci u zivotu, jer nisam ni umela da baratam sa 'malo' para, pa sam sve potrosila za 10 dana .. ali vremenom sam shvatila da moram da se odreknem i ovog i onog .. i nije mi to kasnije predstavljalo problem, Sad se josh i chudim samoj sebi zashto sam onoliko novca ostavljala kojekuda, posebno kad gledam u plakaru salonke koje nijednom nisam obula. Sada se odevam prilichno skromno u odnosu na raniji period, i nikako se ne moze reci da garderobom koja je u trendu privlachim paznju, ili nekakvim dodacima na telu, ono, vestacki nokti, trepavice, pramenovi .. ali zato mirisem na seks i cak mi je ovakva postavka stvari vise dobrog (citaj - kite) donela, nego ono kako je bilo ranije. Mislim da sam onako skockana bila mnogo nepristupachnija.