shopping Vs. sex

Žena je ciljna grupa.
Ona se svakodnevno sistematski zastrašuje. Ona stari! (daj nove kreme protiv bora)
Ona je debela (daj novu dijetu i pantalone koje se rastežu)
Ona nema/ima sise (daj 1500-3000 evra za smanjenje/povečanje)
(btw, smanjenje se više plaća)

I sve to da bi bila Privlačnija..
Ženu mame u šoping molove i one tamo jure ko pomamljene, samo da bi bile Privlačnije..

A ispade, da što više kupuju, to ih manje ljudi iebu..

Izvolte sad vi.

Nemam shta da dodam u vezi onoga kad kazesh da je zena ciljna grupa ... samo sam ja odavno digla ruke od tog mamca. Verovatno sticajem okolnosti .. razvela sam se i sa x hiljada evra mesechno, spala na x stotina.. pa nije vishe bilo novca za sve ono shto sam ranije upraznjavala i kupovala. Prvih nekoliko meseci mi je bilo najtezih par meseci u zivotu, jer nisam ni umela da baratam sa 'malo' para, pa sam sve potrosila za 10 dana .. ali vremenom sam shvatila da moram da se odreknem i ovog i onog .. i nije mi to kasnije predstavljalo problem, Sad se josh i chudim samoj sebi zashto sam onoliko novca ostavljala kojekuda, posebno kad gledam u plakaru salonke koje nijednom nisam obula. Sada se odevam prilichno skromno u odnosu na raniji period, i nikako se ne moze reci da garderobom koja je u trendu privlachim paznju, ili nekakvim dodacima na telu, ono, vestacki nokti, trepavice, pramenovi .. ali zato mirisem na seks i cak mi je ovakva postavka stvari vise dobrog (citaj - kite) donela, nego ono kako je bilo ranije. Mislim da sam onako skockana bila mnogo nepristupachnija.

Da, reklame su tužno stupidne.
Komuniciraju sa ljudskim strahovima, pohlepom i sebičnošću.
Dajte sebi, poklonite sebi, vi to zaslužujete, vaša kosa to zaslužuje, vaša koža to zaslužuje,
Da li sam ja moron što sve ovo gledam i verujem ? - Jeste, i vi to zaslužujete :)

Da, reklame su tužno stupidne.
Komuniciraju sa ljudskim strahovima, pohlepom i sebičnošću.
Dajte sebi, poklonite sebi, vi to zaslužujete, vaša kosa to zaslužuje, vaša koža to zaslužuje,
Da li sam ja moron što sve ovo gledam i verujem ? - Jeste, i vi to zaslužujete :)

Meni je super , ja ne gledam TV. Samo nekad discovery , history i animal planet...I onda kad je neki dobar film na pinku ili sl , pogledam sve reklame prvi put i poslednji put...i zaista mi budu interesantne , ono dizajnerski itd...
Tako da , mante se te kutije...;)

aj da malo i ja kažem nešto...

deluje apsurdno, da žene kupuju (i kupuju i kupuju) stvari koje će ih učiniti privlačnijima a sam e sve manje "zrače" erosom.

ispade da je kupovina postala sama sebi svrha i da žene više uživaju u tome da isprate neku "novu liniju" ovog ili onog, nego u samom seksu.

U sveopštoj potrošačkoj klimi, najveća žrtva je Žena.

Žena je ciljna grupa.
Ona se svakodnevno sistematski zastrašuje. Ona stari! (daj nove kreme protiv bora)
Ona je debela (daj novu dijetu i pantalone koje se rastežu)
Ona nema/ima sise (daj 1500-3000 evra za smanjenje/povečanje)
(btw, smanjenje se više plaća)

I sve to da bi bila Privlačnija..
Ženu mame u šoping molove i one tamo jure ko pomamljene, samo da bi bile Privlačnije..

A ispade, da što više kupuju, to ih manje ljudi iebu..

Izvolte sad vi.
ispostavilo se da su zene podloznije reklami i da lakse nasedaju(:mrgreen:) u srbiji to jos i nije slucaj koliko je na zapadu,otprilike sva zadovoljstva su svedena na kupovinu,dok sam radila u parfimeriji moj zadatak je bio da obucim svoju ekipu da ubedi musteriju da joj je nesto potrebno,jer musterija i ne zna da joj je potrebno ako ne zna da postoji.iza svega toga stoji razvijena tehnika,prodavacice dok vas setaju kroz reone misle na to kako da vam uvale obavezna tri proizvoda,da prebace srednju potrosacku korpu i da transformisu sto vise posetilaca u klijenta
otkad sam se zainteresovala za feng shui trudim se da ne padam na jeftine marketinske fazone i da kupujem samo ono sto mi je potrebno(to ne znaci da ne uzivam u sopingu)
a sex...obicno se vreme sexa i sopinga ne poklapaju:lol:

Ma kakva kupovina. To me ispunjava kad sam u bedaku samo kada nemam sex. Inache...
Vodjenje ljubavi, vodjenje ljubavi, vodjenje ljubavi,
bushenje , brushenje, rendisanje,
vodjenje ljubavi, vodjenje ljubavi, vodjenje ljubavi,
glodanje, rezanje, sechenje,
vodjenje ljubavi, vodjenje ljubavi, vodjenje ljubavi...
Ah to vodjenje ljubavi....ima pesmu da napishem!

... bas je lepo ovih 20_tak cm...

2117098454

Žene kupuju i troše na razne estetske potrebštine da bi se dopale vama muškarcima, pa bi moglo da se kaže shopping radi njega, ne bih baš svela na sex, ali dobro, neka bude i radi toga. :D

Back