Shopping in USA

@El Muerte, hvala na savetima.

@Andronik, nismo se razumeli, meni paket šalje fizičko lice koje je posrednik između mene i Amazona, koliko znam Amazon još uvek ne isporučuje sve u Srbiju.
Paket mi stiže običnom poštom i zato mi ne treba špedicija... Valjda. :D

Ja sam do skora narucivao stripove i neke knjige preko neta ali dok se ne uvede PayPal sve je to bulja. Dosta deru alava jaja iz carine, ali postoje najave da ce od 1. januara prestati da carine robu do 75e. Ako do sada nisi imala problema onda ok, nastavi, samo se nemoj zaletati sa nekim velikim iznosima. Ja cu sacekati do Nove god. pa videti da nastavim ako ovo zazivi...Eto, nisi jedini idiot :)
E pa ovo mi je prvi put :D zato ja kukam.

Jeftinija onlajn kupovina za proizvode do 70 evra

M. Krkić | 05. 10. 2011. - 09:41h | Komentara: 17
Jeftina tehnika, knjige, odeća, sitni kućni aparati i dečje igračke proizvodi su koje građani Srbije preko interneta najviše naručuju iz inostranstva. Nekad je onlajn kupovina jedina opcija, jer željeni artikal i ne može da se kupi na našem tržištu. Potez Vlade da podigne granicu za uvoz robe bez carine sa 25 na 70 evra verovatno će uticati na građane da više pazare preko interneta.

Vidi ti to. Znači, nije više 45, nego 70 EUR. :D

A oni pominju 25.
A to nikad nije bilo, bilo je 20.

Jeftinija onlajn kupovina za proizvode do 70 evra

M. Krkić | 05. 10. 2011. - 09:41h | Komentara: 17
Jeftina tehnika, knjige, odeća, sitni kućni aparati i dečje igračke proizvodi su koje građani Srbije preko interneta najviše naručuju iz inostranstva. Nekad je onlajn kupovina jedina opcija, jer željeni artikal i ne može da se kupi na našem tržištu. Potez Vlade da podigne granicu za uvoz robe bez carine sa 25 na 70 evra verovatno će uticati na građane da više pazare preko interneta.

Vidi ti to. Znači, nije više 45, nego 70 EUR. :D

A oni pominju 25.
A to nikad nije bilo, bilo je 20.

...znači...da ne ponavljam svoj prvi post na tvojoj Temi...:lol:

Ja sam do skora narucivao stripove i neke knjige preko neta ali dok se ne uvede PayPal sve je to bulja. Dosta deru alava jaja iz carine, ali postoje najave da ce od 1. januara prestati da carine robu do 75e. Ako do sada nisi imala problema onda ok, nastavi, samo se nemoj zaletati sa nekim velikim iznosima. Ja cu sacekati do Nove god. pa videti da nastavim ako ovo zazivi...Eto, nisi jedini idiot :)

OVU info " od januara" ( ali koje godine) slušam od prošle godine...znači lažu koliko su teški :)

Ништа до пејпала. И њега су рекли да ће да пусте до НГ, био би им то паметан предизборни поен, мада ни то неће да их спаси.
До тада иностранство, родбина и пријатељи.

Nisam bila sigurna gde da postavim temu pa se nadam da sam na pravom mestu.

Dakle, nađoh pre neki dan izvesni sajt koji ti pomaže da pazariš npr. preko Amazona, naravno da za to uzimaju proviziju i tako.
Ja nisam mogla da odolim pa sam bacila pogled na Amazon i pala u nesvest kada sam videla cene.
I tako se reših da naručim par stvarčica u vrednosti od 6000 dinara - sistem je da ti kažeš njima šta hoćeš, oni preračunaju dolare u dinare, ubace svoju proviziju i pošalju ti fakturu.
Ti te pare uplatiš ovde na neki račun :roll: i čekaš :lol: e to ja sada radim.

Pa sam se pitala ima li neko iskustva sa ovim stvarima ili sam ja jedini idiot? :)

blago tebi kad imaš za takve gluposti...

Evo, stigao danas paketić :slika: u stvari, stigao je juče ali nije bilo nikoga kod kuće da ga primi pa sam danas išla na poštu da podignem.
Sve što sam naručila je stiglo, zadovoljna sam, ništa nije dobilo noge i ništa nisam trebala da doplatim. :D

Eto, da zaključim, ovo funkcioniše, samo treba izabrati stvari koje su baš baš snižene ili ih nema ovde, do 75 evra da se ne bi plaćala carina i špedicija, i onda se definitivno isplati.

Evo, stigao danas paketić :slika: u stvari, stigao je juče ali nije bilo nikoga kod kuće da ga primi pa sam danas išla na poštu da podignem.
Sve što sam naručila je stiglo, zadovoljna sam, ništa nije dobilo noge i ništa nisam trebala da doplatim. :D

Eto, da zaključim, ovo funkcioniše, samo treba izabrati stvari koje su baš baš snižene ili ih nema ovde, do 75 evra da se ne bi plaćala carina i špedicija, i onda se definitivno isplati.
Vrh! Odo' odma' da naručim par kila heroina i malo cannabisa.

То је добра цена за бело. За 70 € или 75$ можеш само 2000 комада папирних марамица да наручиш ил томе слично...
Сељачка држава, мму им лоповску..

jel neko cuo vesti danas, mislim da je bilo nesto u vezi sa postom i paketima iz inostranstva:think:
Мене то не итересује.
Интересује ме да ја шаљем странцима за паре, а да не буде скупља дара него мера.
То је он-лајн трговина, оно што нам треба.

Back