- Poruka
- 43.051
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam da se pishe sa dva pp ja to po naskiPise se sa 2 pp,u second hand nadjes nove stvari po par €
Znam da se pishe sa dva pp ja to po naski
Nikad nisam.bila u second hand shopu
mimimi mimimi
Bila sam
Kupila dvoje farmerke i dvije majice
I sad mi krivo sto sam potrosila 140 eura
Da li se moze razumiti ova moja pamet ?
Jel i vama bude nekad krivo ili vam je vazda potaman ?
mimimi mimimi
kako ja ne podnosim stekare i tvrdice, kojima je njihov dinar kao kuca, i koji ikad imaju dovoljno, uvek gledaju da se ogrebu za bila sta i tom sve u zivotu podrede.
to sam zaboravila da navedem na onoj temi 'turn off'
iza toga se krije ili oskudica u detinjstvu ili iskonska glad u genima.
ovo drugo je mnogo gadno, to su one osobe koje i kad su pune kao brodovi meditiraju nad svakim dinarom.
Bila sam
Kupila dvoje farmerke i dvije majice
I sad mi krivo sto sam potrosila 140 eura
Da li se moze razumiti ova moja pamet ?
Jel i vama bude nekad krivo ili vam je vazda potaman ?
mimimi mimimi
kako ja ne podnosim stekare i tvrdice, kojima je njihov dinar kao kuca, i koji ikad imaju dovoljno, uvek gledaju da se ogrebu za bila sta i tom sve u zivotu podrede.
ovo drugo je mnogo gadno, to su one osobe koje i kad su pune kao brodovi meditiraju nad svakim dinarom.
Ja se ne grebem niti mi je to u genama !kako ja ne podnosim stekare i tvrdice, kojima je njihov dinar kao kuca, i koji i kad imaju dovoljno, uvek gledaju da se ogrebu za bila sta i tom sve u zivotu podrede.
Pa i ja retko kupujem i opet mi ide na zivce kad potrosim na garderobutako retko sebi priuštim garderobu da se ne kajem ni za jedan jedini potrošen dinar
Жао ми је што немам више пара, куповала бих луде оквире за наочаре. То ми је слабост, оптичарске радње.
И све за кућу - лепе чаше, чиније, прекривачи, лампе.
Pa i ja retko kupujem i opet mi ide na zivce kad potrosim na garderobu
mimimi mimimi
Joj nemas ni za okvir za naocare.....
Da ti ja posaljem?
Bolje je sedi u avion umjesto da avion stavis na nositjЗа обичне имам, за Alain Mikli немам.
Ja se ne grebem niti mi je to u genama !
Pare zaradim poslom koji je poprilicno naporan i tezak i zbog toga ga netrosim kao da nema sutra !
Volim da potrosim na wellness volim otici u termu volim izlazak u restoran, bioskop nekad i u pozoriste ili na koncert , da kupim sebi knjigu ili platno jer volim da sijem na masinu .
Volim kupiti lepe poklone volim druzenje
Znaci smiri lutkice i nedivljaj mi na temi
mimimi mimimi
Kapiram ja da nema svak zdrav odnos prema novcu a ti si jedna od njih.ne divljam, sta ti je. samo iznosim svoj stav
('ne' se pise odvojeno od glagola, sad to lepo upamti i delovaces pametnije povrsnim ljudima)
rekla sam da ne podnosim stekare koje mogu i ne moraju biti grebatori. ok je to sto ti radis tezak posao, sto si poreklom iz pasivnih krajeva, ali jebm mu, zivisi u inostranstvu i zalis toliko za 150 eura,da otvaras temu
jadno i zalosno![]()