Shoping

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
43.051
Bila sam

Kupila dvoje farmerke i dvije majice

I sad mi krivo sto sam potrosila 140 eura

Da li se moze razumiti ova moja pamet ?

Jel i vama bude nekad krivo ili vam je vazda potaman ?

mimimi mimimi

Meni je vazda krivo, pošto sam stipsa neviđena.
Ne volim da trošim pare, pogotovo na garderobu, frizere, kozmetičare, jer smatram da moj dinar vredi znatno više od njihovog i da nisam prava ovca za šišanje.
Svesna sam da je to pogrešan stav, ali ne mogu drugačije.
Najviše volim da ih potrošim na kupovinu deviza i štekanje.
Onda na knjige, mada mi je i tu tablet olakšao, živeo tablet.
Na kraju na putovanja.

kako ja ne podnosim stekare i tvrdice, kojima je njihov dinar kao kuca, i koji i kad imaju dovoljno, uvek gledaju da se ogrebu za bila sta i tom sve u zivotu podrede.
to sam zaboravila da navedem na onoj temi 'turn off'
iza toga se krije ili oskudica u detinjstvu ili iskonska glad u genima.
ovo drugo je mnogo gadno, to su one osobe koje i kad su pune kao brodovi meditiraju nad svakim dinarom.

Poslednja izmena:
Bila sam

Kupila dvoje farmerke i dvije majice

I sad mi krivo sto sam potrosila 140 eura

Da li se moze razumiti ova moja pamet ?

Jel i vama bude nekad krivo ili vam je vazda potaman ?

mimimi mimimi

Sada to prodaj nekom za 220 eura ko nije bio u sopingu.

I kazi da prodajes ispod cene posto ti broj ne odgovara.

kako ja ne podnosim stekare i tvrdice, kojima je njihov dinar kao kuca, i koji ikad imaju dovoljno, uvek gledaju da se ogrebu za bila sta i tom sve u zivotu podrede.
ovo drugo je mnogo gadno, to su one osobe koje i kad su pune kao brodovi meditiraju nad svakim dinarom.

Grebatori su nešto potpuno drugačije od klasične štekare.

kako ja ne podnosim stekare i tvrdice, kojima je njihov dinar kao kuca, i koji ikad imaju dovoljno, uvek gledaju da se ogrebu za bila sta i tom sve u zivotu podrede.

Мени су опет мрски они који троше као да су паре на улици нашли. Златна средина је најбоља, као и увек.

kako ja ne podnosim stekare i tvrdice, kojima je njihov dinar kao kuca, i koji i kad imaju dovoljno, uvek gledaju da se ogrebu za bila sta i tom sve u zivotu podrede.
Ja se ne grebem niti mi je to u genama !

Pare zaradim poslom koji je poprilicno naporan i tezak i zbog toga ga netrosim kao da nema sutra !

Volim da potrosim na wellness volim otici u termu volim izlazak u restoran, bioskop nekad i u pozoriste ili na koncert , da kupim sebi knjigu ili platno jer volim da sijem na masinu .

Volim kupiti lepe poklone volim druzenje

Znaci smiri lutkice i nedivljaj mi na temi

mimimi mimimi

Жао ми је што немам више пара, куповала бих луде оквире за наочаре. То ми је слабост, оптичарске радње.

И све за кућу - лепе чаше, чиније, прекривачи, лампе.

Жао ми је што немам више пара, куповала бих луде оквире за наочаре. То ми је слабост, оптичарске радње.

И све за кућу - лепе чаше, чиније, прекривачи, лампе.

Joj nemas ni za okvir za naocare.....:hahaha:

Da ti ja posaljem?

Pa i ja retko kupujem i opet mi ide na zivce kad potrosim na garderobu

mimimi mimimi

jel ti trebala ta odjeca? jel ok stoji?
kupila, nosi i cao, zdravo

ja sam prestala impulsivno kupovat jer imam previse odjece koja samo stoji
dobro, nemam vise ispoklanjala sam vecinu
al recimo danas sam bacila dva para cipela koje nisam nikad obula
to vise ne radim

Ja se ne grebem niti mi je to u genama !

Pare zaradim poslom koji je poprilicno naporan i tezak i zbog toga ga netrosim kao da nema sutra !

Volim da potrosim na wellness volim otici u termu volim izlazak u restoran, bioskop nekad i u pozoriste ili na koncert , da kupim sebi knjigu ili platno jer volim da sijem na masinu .

Volim kupiti lepe poklone volim druzenje

Znaci smiri lutkice i nedivljaj mi na temi

mimimi mimimi

ne divljam, sta ti je. samo iznosim svoj stav
('ne' se pise odvojeno od glagola, sad to lepo upamti i delovaces pametnije povrsnim ljudima:mrgreen:)

rekla sam da ne podnosim stekare koje mogu i ne moraju biti grebatori. ok je to sto ti radis tezak posao, sto si poreklom iz pasivnih krajeva, ali jebm mu, zivisi u inostranstvu i zalis toliko za 150 eura,da otvaras temu
jadno i zalosno:mrgreen:

Aj Ružo, opet zezaš kao za salatu od patlidžana.. radne sveske i lističi, kako se već to zove . prošle godine su koštali 7K za jednog osnovca..a ti ti o farmNkama..farmerke barem koristiš..

Volim da trošim kao pijani milioner i prava je šteta što je bogastvo nepravilno raspoređeno.

Nikad mi nije krivo da potrošim na netšo što volim :zaljubljena:

ne divljam, sta ti je. samo iznosim svoj stav
('ne' se pise odvojeno od glagola, sad to lepo upamti i delovaces pametnije povrsnim ljudima:mrgreen:)

rekla sam da ne podnosim stekare koje mogu i ne moraju biti grebatori. ok je to sto ti radis tezak posao, sto si poreklom iz pasivnih krajeva, ali jebm mu, zivisi u inostranstvu i zalis toliko za 150 eura,da otvaras temu
jadno i zalosno:mrgreen:
Kapiram ja da nema svak zdrav odnos prema novcu a ti si jedna od njih.

mimimi mimimi

Back