Shoping u Parizu?

JelenaW

Početnik
Poruka
1
Cao svima.

Putujem krajem januara u Pariz. Interesuju me Vasa iskustva sto se tice rasprodaja. Pronasla sam da rasprodaje zvanicno pocinju 9.01. a zavrsavaju se 12.02.2013. Ono sto mene interesuje je, da li su krajem januara ispraznjene zalihe, ili jos uvek mogu da se nadju dobre stvari. :)

Hvalaaaa:

Cao svima.

Putujem krajem januara u Pariz. Interesuju me Vasa iskustva sto se tice rasprodaja. Pronasla sam da rasprodaje zvanicno pocinju 9.01. a zavrsavaju se 12.02.2013. Ono sto mene interesuje je, da li su krajem januara ispraznjene zalihe, ili jos uvek mogu da se nadju dobre stvari. :)

Hvalaaaa:

Ja sam bila juna ove godine u Parisu,nisam nesto naisla bas na rasprodaje,ali sigurno je da imas veliki izbor dobrih francuskih dizajnera i dobar shooping je zagarantovan. Lep provod :)

Siurna sam da su u svim evropskim i svetskim metropolama u januaru najbolje rasprodaje, pa tako i u Parizu. Ja sam bila prošlog meseca i na žalost cene su bile na vrhuncu sezone, tako da sam kupila samo LOUI VUITTON tašnu, na koju sam se nameračila još pre puta, a i LV nema sniženja:confused: i par sitnica-neku haljinicu, dobru bižuteriju, ešarpe i kozmetiku:ok:

Ako kupuješ njihove poznate brendove-moj ti je savet pravac u Lafayete i sve imaš na jednom mestu:mrgreen:

Jun nije vreme za rasprodaje. Bolje bi prosla krajem avgusta.

Iskreno, ja nisam neko ko juri rasprodaje,jer bas puno putujem... od juna do sada sam bila u Parisu,Minhenu,Zagrebu dva puta,Istanbulu,Varsavi,dva puta u Helskinki i Laponiji (kod deda mraza) Budimpesa,SPA terme,Grcka Halkidiki,Srebrno jezero i UAE Dubai poslednje putovanje. Tako da,s obzirom na kolicinu mojih putovanja svakako negde naletim na rasprodaje,ali ti brendovi gde ja volim da kupujem nisu mnogo snizili cene.

Siurna sam da su u svim evropskim i svetskim metropolama u januaru najbolje rasprodaje, pa tako i u Parizu. Ja sam bila prošlog meseca i na žalost cene su bile na vrhuncu sezone, tako da sam kupila samo LOUI VUITTON tašnu, na koju sam se nameračila još pre puta, a i LV nema sniženja:confused: i par sitnica-neku haljinicu, dobru bižuteriju, ešarpe i kozmetiku:ok:

Ako kupuješ njihove poznate brendove-moj ti je savet pravac u Lafayete i sve imaš na jednom mestu:mrgreen:

Ne znaš ni kako se piše neka marka a kupila si? Ko zna šta si kupila? LOUIS VUITTON a ne LOUI VUITTON :hahaha:

Iskreno, ja nisam neko ko juri rasprodaje,jer bas puno putujem... od juna do sada sam bila u Parisu,Minhenu,Zagrebu dva puta,Istanbulu,Varsavi,dva puta u Helskinki i Laponiji (kod deda mraza) Budimpesa,SPA terme,Grcka Halkidiki,Srebrno jezero i UAE Dubai poslednje putovanje. Tako da,s obzirom na kolicinu mojih putovanja svakako negde naletim na rasprodaje,ali ti brendovi gde ja volim da kupujem nisu mnogo snizili cene.

Paaaa.. odluci se ili te interesuju rasprodaje ili ne. ;) ahahaha

Nerviraju me ljudi koji šopiguju po Parizu, Rimu, Pragu ...
Ja od tolike lepote uvek nešto propustim, ali uvek primetim sponzorušice koje obilaze LOUIS VUITTON umesto LOUVRE :klap:

E pa vidis posto umes da vredjas da smo mi zene koje shoopingujemo "sponzorusice", evo ti moj blog pa pogledaj gde sam ja sve bila u Parizu... verovatno na vecinu mesta koje ti nisi ni video nikada. Da ne pricamo samo o Parizu vec i o drugim svetskim destinacijama. http://fashion-milana.blogspot.com/2012/11/dreams-come-true-disney-paris.html Pozzz:bye:

E pa vidis posto umes da vredjas da smo mi zene koje shoopingujemo "sponzorusice", evo ti moj blog pa pogledaj gde sam ja sve bila u Parizu... verovatno na vecinu mesta koje ti nisi ni video nikada. Da ne pricamo samo o Parizu vec i o drugim svetskim destinacijama. http://fashion-milana.blogspot.com/2012/11/dreams-come-true-disney-paris.html Pozzz:bye:

Darling, nije on dostojan odgovora. Paćenik koji zaviruje na temu na koju nema šta da kaže, do da vređa žensku populaciju je kao što rekoh PAĆENIK!

Imas povoljne letove iz Temisvara... pogledaj na temisoare aeroporte sajtu... i ima organizovanih kombi putovanja iz bg do tm za 20 eur. ili direktno france air ili jatom iz bg.

Hvala, ali ne bih se cimao do tamo kombijem. Ako ima nesto jeftino iz BG-a super.... Gleao sam na Jumbo travel i malo su mi skuplji od drugih, ovi u JAT call centru jedva cekaju da spustis slusalicu. Pitao sam i u aerogagi pa cu da vidim jer traje akcija jata do 17. decembra. Ali hvala na dobronamernom savetu

Meni se ne svidja kako se odnose prema klijentima. Kazu ti jedno a ispadne deseto. Meni trazili neku doplatu kao zbog kompanije a kad sam im rekao da su mi u kompaniji rekli da nema doplate onda se ivinjavali jer se kao zbunili. A i nisam jedini kome se ovo desilo

Back