SHOPING U ISTAMBULU

pa evo kaze i uysisa juce turkinje dobre picqe :zper: ili kako bi se sad to vec reklo a da ne ukljucuje taj sramotni deo tela vec onaj zadnji :sad2:

berlin je kulisa, jedino je klima tesko njesra.prvi put sam provela tamo oko mesec dana i to u sred leta, malo pada kisa malo te obasja sunce, malo kisa malo vetar malo sunce, cudo nisam dobila pet prehlada istovremeno! cak sam pocela tada i da se oblacim ko nemci carape i sandale sto je sigurno sigurno je, pripremljen si za svu vrstu vremenskih pogoda i nepogoda :sad2:

ja cu mozda tamo za ng. idem na malu turneju, prvo bec kod buraza, pa u svicu kod druga, a onda berin da se malo kulturno uzdignem :per:

pa dobro ko te pita za turkinje..mozda moze neki turak da se probere :manikir:

dobar je i bec, buraz mi je tamo, al njemachka je keva, berlin mmmmm :per:

pa jes pemzija, al ni mi nismo u cvijetu mladosti :per:
sta znam, dobro je npr. poslati tamo dijete na studije bas iz tog razloga, mada ima i tamo prolupa ko i svuda.
u principu kad ides iz njemacke u austriju tacno se osjeti razlika, njemachka je keva :)))
e tacno, to sam i ja sokirano komentarisala prvi put, sve ko u nemackoj al malo gore :lol:
nije ni bec za bacanje, posebno ne u poredjenju sa beogradom selendrom, ima tamo materijala za poroke jos kako, al sva ona kicerica,zlatne statue iostali momenti, nabedjena becka gospoda i balkanska boranija dosta kvare stvar. a berlin je nako pravi potencijal za kokisku i decake i svasta nesto jos :sad2:

e tacno, to sam i ja sokirano komentarisala prvi put, sve ko u nemackoj al malo gore :lol:
nije ni bec za bacanje, posebno ne u poredjenju sa beogradom selendrom, ima tamo materijala za poroke jos kako, al sva ona kicerica,zlatne statue iostali momenti, nabedjena becka gospoda i balkanska boranija dosta kvare stvar. a berlin je nako pravi potencijal za kokisku i decake i svasta nesto jos :sad2:

mmmm richi hotishka :per:

meni je bec bapski grad, dala sam mu dve sanse da me ubedi da nije ali...njah
a od shoppinga bezim ko djavo od krsta, nije to za moju trosnu srcku i zategnute zivce :sad2:

Ok. Ali tema je o sopingu. Da li neko zeli da vidi grad ili da sopinguje, pitanje je sad.
Ja glasam za Bec ukoliko neko hoce da se obuce. Kraj decembra ili jos bolje sredina januara, ukoliko imate srecu pa nosite neki konfekcijski broj koji nije puno trazen. Ja, recimo XS i S, mogu uvek da nadjem po bagateli i obucu broj 37....divota!

Турбо машта, иште свашта

meni masta podjednako radi i pre i popodne..nemam ja tih problema i oscilacija :lol:

meni je bec bapski grad, dala sam mu dve sanse da me ubedi da nije ali...njah
a od shoppinga bezim ko djavo od krsta, nije to za moju trosnu srcku i zategnute zivce :sad2:

:heart: moj si covek!
ako usput vidim nesto sto mi se dopadne, to mi je ok..uzimam..
ali stihijski stampedo, a sad kupovina..tu sam mrtva zena..
sa kime god sam, samo se okrenem oko sebe snimim situaciju i kazem ''jel vidis onaj kafe? e tu te cekam''

Istanbul je zakon za tri stvari: za šetnju, za klopu, i za šoping.
Ja se uopšte ne palim na krpe, ni na kupovinu, ali tamo obožavam da pazarim - ima svega, mogu da se nađu džabe stvari, i Turci su fenomenalni trgovci.
Stvarno super. Ali tip ne dam, nije dozvoljeno reklamiranje na forumu :malav:

Back