gost 237967
Veoma poznat
- Poruka
- 13.188
a kakvi su to "cevapi sa dobitkom"?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa evo kaze i uysisa juce turkinje dobre picqeili kako bi se sad to vec reklo a da ne ukljucuje taj sramotni deo tela vec onaj zadnji
berlin je kulisa, jedino je klima tesko njesra.prvi put sam provela tamo oko mesec dana i to u sred leta, malo pada kisa malo te obasja sunce, malo kisa malo vetar malo sunce, cudo nisam dobila pet prehlada istovremeno! cak sam pocela tada i da se oblacim ko nemci carape i sandale sto je sigurno sigurno je, pripremljen si za svu vrstu vremenskih pogoda i nepogoda![]()
pa dobro ko te pita za turkinje..mozda moze neki turak da se probere![]()
dobar je i bec, buraz mi je tamo, al njemachka je keva, berlin mmmmm![]()
e tacno, to sam i ja sokirano komentarisala prvi put, sve ko u nemackoj al malo gorepa jes pemzija, al ni mi nismo u cvijetu mladosti
sta znam, dobro je npr. poslati tamo dijete na studije bas iz tog razloga, mada ima i tamo prolupa ko i svuda.
u principu kad ides iz njemacke u austriju tacno se osjeti razlika, njemachka je keva))
e tacno, to sam i ja sokirano komentarisala prvi put, sve ko u nemackoj al malo gore
nije ni bec za bacanje, posebno ne u poredjenju sa beogradom selendrom, ima tamo materijala za poroke jos kako, al sva ona kicerica,zlatne statue iostali momenti, nabedjena becka gospoda i balkanska boranija dosta kvare stvar. a berlin je nako pravi potencijal za kokisku i decake i svasta nesto jos![]()
bolje ne spominji sta jedes, uvek moze da se nadje neki dobitak, u cemu godjaaaaksbreeee
sreca pa ne jedem cevape, samo burek![]()
jao kolko evrisa ode za sve moguce hotiskemmmm richi hotishka![]()
jao kolko evrisa ode za sve moguce hotiske![]()
meni je bec bapski grad, dala sam mu dve sanse da me ubedi da nije ali...njah
a od shoppinga bezim ko djavo od krsta, nije to za moju trosnu srcku i zategnute zivce![]()
Ti svima placas?
Турбо машта, иште свашта
meni je bec bapski grad, dala sam mu dve sanse da me ubedi da nije ali...njah
a od shoppinga bezim ko djavo od krsta, nije to za moju trosnu srcku i zategnute zivce![]()
bolje ne spominji sta jedes, uvek moze da se nadje neki dobitak, u cemu god![]()