milenamilenamilena
Početnik
- Poruka
- 26
Kakav je shoping u Istanbulu? Za koju nedelju bi trebala da idem, pa me zanima da li da odvajam za tamo, pisiteee
))

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lazescujem da je alva poskupela![]()
jao, mislila sam ako znate neka mesta da preporucite ili tako nestoo![]()
kad sam bila u istambulu nisam nista kupila, gledo me nas carinik na granici krsti se i ne veruje ko se jos vraca iz turske bez svercovane robeja jela raznorazne djakonije, imaju odlicne ratluke, nisu slepacki ko ovi sto se god nas gaje,slicni ko sto u sarajevu imaju da se kupe, mada su bolji i raznovrsniji a i pride te ne gledaju retardirano ko krava u mrtvo tele kad progovoris ekavski, vec ti se jos i obraduju sto si iz srbistana
e da imaju i odlicna vina al su skupa ko svetog petra kajgana, meni se posrecilo pa sam ih sve isprobala za dz
![]()
swadak si ujsisa, el pao neki seksic sa tuwkinjicama![]()
kad sam bila u istambulu nisam nista kupila, gledo me nas carinik na granici krsti se i ne veruje ko se jos vraca iz turske bez svercovane robeja jela raznorazne djakonije, imaju odlicne ratluke, nisu slepacki ko ovi sto se god nas gaje,slicni ko sto u sarajevu imaju da se kupe, mada su bolji i raznovrsniji a i pride te ne gledaju retardirano ko krava u mrtvo tele kad progovoris ekavski, vec ti se jos i obraduju sto si iz srbistana
e da imaju i odlicna vina al su skupa ko svetog petra kajgana, meni se posrecilo pa sam ih sve isprobala za dz
![]()
jel sverc komerc da mii neke replay majcice donesesKakav je shoping u Istanbulu? Za koju nedelju bi trebala da idem, pa me zanima da li da odvajam za tamo, pisiteee))
kako vam bre nije dosadio soping
mene je to proslo
i kako sad u naslovu istambul a u postu istanbul![]()