Shoping terapija

Poruka
20.421
Dakle stvar je jasna....shoping kao lek za ....
- nervozu
- tugu
- stres
- ljubavne patnje
- dopisite.....:lol:

Sinoc posle shopinga na putu ka kuci razmisljam o tome...tacno znam koju sam muku prekratila novim parom cipela...i nije prvi put, ponavlja se.

Jeste izolovale neki cest "problem" koji lecite shopingom, ili vam je shoping terapija i za srecu i za tugu :)

Pa i anestezija je neka terapija, majkumu.
Činjenica je da može da popravi raspoloženje, a onda je lakše uhvatiti se sa onim što je raspoloženje pokvarilo.
A i na kraju krajeva, često tu i nema nekog problema za rešavanje, prosto šljuneš od umora, obaveza, onog svakodnevnog stresa...

Mada, ja najviše volim da kupujem iz gušta :lol:

Garderobu kupujem po potrebi ili kad mi se nesto bas dopadne, ali ne cini mi tu vrstu zadovoljstva.

Lecim se odlaskom u biblioteku ili kupovinom knjiga.

A sta je kupovina knjiga nego shoping.
Ne moraju nuzno da budu cipele...to je npr moj slucaj od juce...al npr tugu lecim kupovinom knjiga.

Ili pak kad sam euforicna opet uletim i kupim knjige.
Garderbu ne kupujem nikad u svrhu anestezije :lol:

Samo proklete cipeliske i knjige.

Da li sam ja žena, uopšte? :think:
Ja ne volim šoping :sad2: Ozbiljno, tako mi je dosadno da idem po radnjama i zveram u izloge... :sad2: Jednostavno ne volim, dosadno i smara me.
Volim da kupim nešto novo, i sebi i drugima, ali ne da tražim, nego kad "natrčim". Volim npr. ono čekanje - videla sam nešto lepo, ali nemam trenutno parice da kupim, pa onda čekam platu i jedva dočekam da otrčim u radnju. E, to volim.
A anesteziram se - radom :sad2: Kad mi nešto nije potaman, kad imam rane da vidam, ja uFatim krpu i četku, pa istresem bes, očaj i sve ostalo na taj način :sad2:
BlesaFo žensko biće, priznajem :rumenko:

- nervozu
- tugu
- stres
- ljubavne patnje

Sinoc posle shopinga na putu ka kuci razmisljam o tome...tacno znam koju sam muku prekratila novim parom cipela...i nije prvi put, ponavlja se.

Jeste izolovale neki cest "problem" koji lecite shopingom, ili vam je shoping terapija i za srecu i za tugu :)

Shopping meni leci laganu nervozu, ljutnju, smanjuje bes, vraca osmeh na lice, pomaze da zaboravim necije ruzne reci, moze da bude blagotvoran i kada se podzapam sa objektom zaljubljenosti...tugu ne leci, tada je jedino sasvim nebitan.

Kad nervozna, besna ili tuzna odem u kupovinu posle bude teze nego pre. Muci me savest kako sam iz hira potrosila to sto sam prilicno tesko zaradila a vec sutra moze da mi zatreba za nesto puno bitnije nego je odeca ili nove soljice za kafu.
Volim fizickim naporom da isteram negativne emocije i uspevam to ali samo ako je nesto akutno u pitanju a ako je problem koji traje onda na zalost jedem vise nego mi je potrebno i mesecima posle se mucim da izbrisem taj vidljiv trag loseg perioda koji me je bio zadesio.

Ja ne volim šoping :sad2: Ozbiljno, tako mi je dosadno da idem po radnjama i zveram u izloge... :sad2: Jednostavno ne volim, dosadno i smara me. Volim da kupim nešto novo, i sebi i drugima, ali ne da tražim, nego kad "natrčim". Volim npr. ono čekanje - videla sam nešto lepo, ali nemam trenutno parice da kupim, pa onda čekam platu i jedva dočekam da otrčim u radnju. E, to volim.
A anesteziram se - radom :sad2: Kad mi nešto nije potaman, kad imam rane da vidam, ja uFatim krpu i četku, pa istresem bes, očaj i sve ostalo na taj način :sad2:

Savrseno. Kapiram da nisam jedini muskarac, kojem se ovo svidja. Ali sam jedan od retkih, koji sa takvom zenom zivi...hvala Bogu. :D
Tolerisem i fazon da zenska ode sama u shopping, da ne vuce mene sa sobom. To mi je ajd´ recimo isto jos podnosljivo i o.k. Ali da mene vucara po shopping centru satima, dok glava ne pocne da me boli (a to je uglavnom nakon sat-dva najkasnije), e to nece da moze. Zabodem se u kafic i cirkam, a ti idi kupuj, gledaj, radi sta ´oces...samo me batali. I svima lepo. :cool: :bye:

Imao sam ja i onih dileja, koje su mislile da treba da mi biraju farmerice, majice, da me okrecu, namestaju, kao neki njihov styling da mi nabace...ali to sam uglavnom brzo odj*bao...prosetaj devojko. :mrgreen:

- nervozu
- tugu
- stres
- ljubavne patnje

shoping je univerzalni lek za sve, sem za besparicu

Ja ne volim šoping :sad2:
Ozbiljno, tako mi je dosadno da idem po radnjama i zveram u izloge... :sad2: Jednostavno ne volim, dosadno i smara me.
Volim da kupim nešto novo, i sebi i drugima, ali ne da tražim, nego kad "natrčim". Volim npr. ono čekanje - videla sam nešto lepo, ali nemam trenutno parice da kupim, pa onda čekam platu i jedva dočekam da otrčim u radnju. E, to volim.
Ovo se i ja pitam...

Kada imam negativne energije volim da je se oslobodim riljajuci po basti,ako to nije izvodljivo navalim da cistim,sve sto stignem....shopping mi je obaveza i veoma retko kupujem iz cistog zadovoljstva.

Back