Shooto - MMA (Ultimate Fight)

Srecan bozic svima! Zelim vam dobro zdravlje i dobar trening!

Sutra krecemo sa MMA i BJJ treningom ovde u Gladius u Geteborgu. Novina ove godine je jedna shootfignting liga koja ce trajati cele godine sa redovnim takmicenjima i zavrsice se sa borbama oko titule krajem godine. To takmicenje ce biti otvorene za sve klubove koji su deo shootfighting sekcije Svedskog budo udruzenja, to znaci ne samo MMA klubova nego svi koji se tu uclane. Pravila su klasicna amaterska bez udarca na tlu. Vale Tudo takmicenja su sada zabranjene u Svedskoj i mislim da ce Danska i Finska bit redovne destinacije za Svedjane koji su zeljni takmicenja.

To je sve za sada. Pozdrav!

Svima srecni bozicni i novogodisnji praznici!!!!!
Ja sam tek sada odgledao PRIDE NYE, sve na vrhunskom nivou od borbi do organizacije(jedino mi se nije svideo onaj gari u "tangama" sto je u pocetku udarao u bubnjeve :) ) Sve je bilo do jaja, Hunt je bio veoma dobar i onaj mi se svideo gari Thompson gledao sam samo 3 njegove borbe, lud je skroz.

Vaistinu se rodi!

Sad sam odgledao pride Shockvvave i mogu reci da sam prijatno iznenadjen Nakamurom. Ajd sto se dobro drzao u parteru, to mi je bilo i za ocekivati, ali mislim da mu se box vidno poboljsao. Vise ne mlati one krosee sa pogledom u pod, vec pokusava da poveze, da nadje protivnika i pritom gleda gde udara :) . Izgleda da je stekao samopouzdanje. Tu mu je pomogao i Shogun sa svojom losom formom. Mendelez je odradio ludacki, svaka mu cast! Ishida se uplasio. Nije ni probao takedown, a od one njegove standardne eksplozivnosti nije bilo nista. Shinya, pa sta reci! Ocekivao sam malo veci otpor od Hansena, ali Aoki je Aoki! Fenomenalno. A mislio sam da gogoplata ne moze da nadje konkretnu primenu u MMA :)
Sto se tice Fedora i Hunta, mogu reci da sam istovremeno i razocaran i pozitivno iznenadjen. Hunt je jako lose odradio udaracki deo. Katastrofalno! Nije udarao u parteru, a stojeci nije bas pripretio. Zato je grepling odradio fenomenalno. Kako je izasao iz poluge, svaka mu cast! Ocigledno je radio na tome (i ima dobre instruktore), jer nisam puno puta video da se neko uopste setio da izadje iz te poluge tako sto ce da prekoraci protivnika. Sve u svemu, turnir je bio dobar, bilo je dobrih borbi.

Wanderlei vs Henderson in the USA
Pride 33 brings the rematch of the epic battle from 2000
Wanderlei Silva and Dan Henderson agree on one thing: the first fight between the two, at Pride 12, in 2000, was one of the toughest and most exciting fights of their careers. It is precisely that endless switching of positions and swapping of crippling punches that Pride’s president Nobuyuki Sakakibara hopes for in the second Silva vs Henderson fight, which the Japonese director will announce shortly, directly from Los Angeles, as the main bout at Pride 33: The Second Coming, the second Pride event to take place in the USA.

Wanderlei (31w, 6l, 1d, 1NC) has talked excitedly about fighting against Henderson (21w-5l) once again. “If there were to be another fight between the two, this time Wanderlei would go for the knockout," said Rudimar Fedrigo to GRACIEMAG.com some time ago.

The fight is the first on the Pride 33 card and will be for the Pride middleweight title belt. The event will take place on the 24th of February at the Thomas and Mack Events Center, in Las Vegas, Nevada.

Ne znam da li ste nekad bili na Fjodorovom sajtu/forumu, malo koji forum moze da prenosi informacije direktno iz prve ruke vezano za Fjodora :) Na zalost, forum nikad nije stekao neku vecu popularnost, chak ni medju Rusima - prosto je neverovatno koliko su Rusi nezainteresovani za MMA, a imaju nekoliko vrhunskih boraca. Uglavnom, na pomenutom forumu povremeno se odrzavaju "online susreti" sa Fjodorom, gde forumashi mogu da postave pitanja Fjodoru i odmah dobiju odgovor. Jedan takav susret odigrao se pre par dana, evo pitanja i odgovora prevedenih na engleski i postavljenih na drugi site.

PRocitao sam taj on-line razgovor sa Fedorom , zanimljivo stivo ,diplomatksi odgovori . . .

Hendo - Silva , malo nepravedno prema Rogeiru ,ali borba mora biti dobra jer su obojica bas vatreni .

Couture nesto ima da objavi , predvidja se njegov povratak i borba sa Timom Silviom za HW pojas ,istina ili glasina saznace se u narednom vremenu

cdsjpgfl7.jpg

Svi zainteresovani za MMA, koji bi hteli da se bave MMA-om profesionalno ili amaterski, neka nam se pridruze. :)
Dobice adekvatan trening u MMA-u, Boks, Tai boksu, Bjj-u.

CDS MMA Team je deo ShootersMMA internacionalnog tima, a Shootersi su opet jedan od najvecih MMA timova u svetu. :-D

P.S. nadamse da ce nam neki od ovih nasih forumasa pomoci oko treninga :roll: 8-) :lol:

Ja sam se skoro doselio u Bg i hteo bih da treniram kod vas u klubu, ali amaterski, naravno. :) Nemam nikakvih takmicarskih ambicija, razlog je samo sportske prirode.Bavim se boksom vec par godina i hteo bih da prosirim svoje znanje, a ovo mi deluje kao prava stvar za tako nesto. Nazalost, imam problema sa ledjima i necu moci da pocnem skorije sa treninzima, :( ali bih voleo da vas posetim i vidim kakvi su vam treninzi.
Pozz!

e19a9b0476.jpg

Participants Officially Announced for the Feb 24th Las Vegas Event :-

Wanderlei Silva vs Dan Henderson
Sergey Kharitonov vs Gilbert Yvel
Takanori Gomi
Antonio Rodrigo Nogueira,
Antonio Rogerio Nogueira,
Aleksander Emelianenko,
Ricardo Arona,
Kazuyuki Fujita,
Kazuhiro Nakamura,