Shooto - MMA (Ultimate Fight)

Sledi odlican mec na UFC 63
ufc63.jpg

Dva odlicna BORCA :evil:

Pravo da Vam kazem , ovih dana kisa , ucenje i tako to pa nisam stigao da odem do MB busa da se raspitam za ono , evo sada idem da kupim nesto pa cu svratiti do MB busa da cujem sta ima . . .Ne verujem da ce BJ dobiti Hughes-a , ja cekam da ga GSP dobije , Pulver bi trebalo da napravi sou program . . .

Vratio sam se , nisam uspeo da nadjem tog glavnog org. ali saznao sam nesto,sutra je taj prvi krug,ima 16 boraca , pocinje u 17: 00 h ,ulaznica je 500 din. Nisam uspeo da saznam spisak svih boraca ali trebalo bi sutra oko 12 da odem ponovo pa cu mozda imati vise informacija. Probacu da postavim do 13 h sta sam jos saznao . . .Mozda je malo skupo , mozda bas borci i nece biti TOP klasa ali to je jedan od retkih MMA dogadaja na ovim prostorima , pa ima da odem da pogledam sta se desava. U svakom slucaju pokusacu sutra da dostavim sto iscrpniji izvestaj .

Cuo sam se nekako sa Zoranom org. NLFa , fin covek, inace juce sam dobio dezinformaciju , dogadjaj je danas u 20:00 u maloj sali SPENSa, to je taj prvi krug , dogovorio sam se da se nadjemo veceras na 'priredbi' pa cu iz prve ruke saznati koncepciju NLFa , potrudicu se da postavim neke slike sutra .

Sonny Nielsen & Christian Jæhger winners at Fight Arena 5

Sonny Nielsen (Fight Gym Odense, DK) & Christian Jæhger (Advanced Gym Copenhagen, DK) both won their fights at Fight Arena 5 that took place today, the 2nd of September, in Albertslund Denmark.

Winner: Nielsen Sonny by TKO (strikes from mount)
Time: 1,49 R1

Winner: Jæhger Christian by submission (rear naked choke)
Time: 4,00 R1

FA5_poster.jpg

Izvestaj od sinoc bi ovoga puta prepustio nekom od nasih starjih clanova , bilo je zanimljivo ;) .Mozda bograta2 moze da kvalitetnije da ocenu sto se tice sinocnjeg turnira . Inace upoznali smo se juce , sto se kaze licem u lice i drago mi je zbog toga , nadam se da cemo imati priliku za cesca druzenja i nadam se po koji trening . Bograta2 prenesi Duletu da nsam los za 'menadzerski' posao ;) .

Three gold medals for Kaisho at Danish BJJ Open (ShootersMMA)

The fighters representing Kaisho in Sweden performed very well at Danish Open that took place in Copenhagen Denmark on the 2nd of September. See the results below!

kaisho220.jpg

Results Danish BJJ Open:

Carl Johan Wiklund (Kaisho)
1st place -97 kg (Blue belts)
2nd place Absolute class blue belts

Mats Nilsson (Kaisho)
1st place -91 kg (Blue belts)

Johnny Larsson (Kaisho)
1st place -85 kg (Blue belts)
3rd place Absolute class blue belts

Ester Koehnen (Kaisho)
2nd place + 55 kg (White belts)
2nd place Absolute class females

Nas novi plakat
Pozivamo sve zainteresovane za MMA da nam se pridruze

cdsjpgfl7.jpg

MMA: - Box - Tai box - BJJ - Wrestling - Judo

Shootersi su napravili fuziju najboljih tehnika (najefikasnijih za MMA) iz Rvanja, Judo-a, Boksa, Muay Thay-a, Brazilske Jiu-Jitse i dobijen je jedinstven sistem koji pokriva sve situacije u borbi.

Svi zainteresovani neka nam pisu na
shootermma@gmail.com
mlajhner@sbb.co.yu

Ili neka dodju i posete nas na treningu

Sto se tice sinocnjeg takmicenja radije ne bih komentarisao. :roll:
Bobo, hvala na gostoprimstvu i kad budes dolazio u BG obavezno da se javis da odemo na neko pice. Prenecu Dzakicu za menadzerske sposobnosti. 8-)

Sto se tice postera opet ja. :roll: U svakoj corbi mirodjija. :)

Bobo, to su Yoshidini pusti snovi.

Back