Shemale

kog pola je shemale

• muskog pola

glasova: 3 37,5%
  • zenskog pola

glasova: 2 25,0%
  • pola pola

glasova: 1 12,5%
  • ne poznajem pomenutog

glasova: 1 12,5%
  • proizvoljnog pola

glasova: 2 25,0%
  • ne znam a i sire

glasova: 5 62,5%

• Ukupno glasova
    8
bio ortak na Tajlandu i kaze aj pogodii ko je riba. od 6.na slici (sve fabrikovani) ne znas koja je jaca cupi...i tako me uradio za opkladu za pljuge i pivo. Ali nema koga nije odradio...ludilo kako se namontiraju i ja bih zastranio :D

Pa objašnjavam root cause tvoje konfuzije.

Naime pričaš o Trandžama, a nisi precizirao Trans - šta?

Trans - vestit i Trans - džender bi bili različiti transovi.
bilo bi dobro
da objasnis sta su trans ovi i trans oni
i bilo bi lepo da to objasnis slikovito
i najbolje na primeru karakteristika polnog dimorfizma ako u ovom slucaju on postoji
vrlo te zamoljavam a i sire

Ljudi ne razlikuju interseks osobe ("hermafrodite"), transeksualne osobe (osobe koje su promenile pol, i koje mogu i ne moraju zadržati polni organ pola u kom su se rodili, jer operacije promene genitalija i dalje daju loše rezultate sa nekad celoživotnim komplikacijama), transvestite tj. krosdresere koji se igraju odećom i uopšte vizuelnim identitetom drugog pola ali nisu promenili pol, i razne seksualne orijentacije

... a imaju mišljenje

Ljudi ne razlikuju interseks osobe ("hermafrodite"), transeksualne osobe (osobe koje su promenile pol, i koje mogu i ne moraju zadržati polni organ pola u kom su se rodili, jer operacije promene genitalija i dalje daju loše rezultate sa nekad celoživotnim komplikacijama), transvestite tj. krosdresere koji se igraju odećom i uopšte vizuelnim identitetom drugog pola ali nisu promenili pol, i razne seksualne orijentacije

... a imaju mišljenje
a da za promenu ne omalovazavas tudje misljenje
i probas da drugima priblizis svoje
onako asertivno a i sire

bio ortak na Tajlandu i kaze aj pogodii ko je riba. od 6.na slici (sve fabrikovani) ne znas koja je jaca cupi...i tako me uradio za opkladu za pljuge i pivo. Ali nema koga nije odradio...ludilo kako se namontiraju i ja bih zastranio :D
buraz postoji ekipa shija u bgd
znaci lapo grada se lozi na njih

na insta pratilaca vise od pape

Ne razumem tu podelu kao transhumanisticki seksualac. Jednostavno je stvar trenutne organske evolucije, seksualnost je jos uvek urodjena potreba kognitivno ogranicena drustvenim primitivnim normama koja dokazuje svoju primitivnost na svakom koraku. Nanotehnologija krionicna suspenzija mapiranje DNA mutirana sajbernetika spajanje coveka i masine euforicne neuralne mreze protiv sintetickog logickog rezima kiborg informatika prepravljanje tela vestacka inteligencija kodiranje c31 operacije visestruke baze podataka umbilicna mreza aparat za disanje neunistivo srce.

Back