gost 361414
Elita
- Poruka
- 18.153
Dok ne opipaš jaja nema.ja sto sam video nan otkama je BAS lep zaheb...skoro da nema razlike![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dok ne opipaš jaja nema.ja sto sam video nan otkama je BAS lep zaheb...skoro da nema razlike![]()
neeee...ja slusam samo Vagnera i List-aJel znaš sevdalinku "Hej seksi men."
Trandža potiče od prefiksa Trans- što znači Preko-pa niej shemali trandza
trandza je trandza
nemoj cepati dlakuTrandža potiče od prefiksa Trans- što znači Preko-
Na primer transatlanski let od Londona do Njujorka je trandža
Pa objašnjavam root cause tvoje konfuzije.nemoj cepati dlaku
znaci necemo oftopik
ovde se bavimo ozbiljnim naucnim radom a i sire
bilo bi dobroPa objašnjavam root cause tvoje konfuzije.
Naime pričaš o Trandžama, a nisi precizirao Trans - šta?
Trans - vestit i Trans - džender bi bili različiti transovi.
Mišljenje je da bi ti htela biti triujedan .... a imaju mišljenje
a da za promenu ne omalovazavas tudje misljenjeLjudi ne razlikuju interseks osobe ("hermafrodite"), transeksualne osobe (osobe koje su promenile pol, i koje mogu i ne moraju zadržati polni organ pola u kom su se rodili, jer operacije promene genitalija i dalje daju loše rezultate sa nekad celoživotnim komplikacijama), transvestite tj. krosdresere koji se igraju odećom i uopšte vizuelnim identitetom drugog pola ali nisu promenili pol, i razne seksualne orijentacije
... a imaju mišljenje
nisko ali na finjaka... ja to ne umem...Mišljenje je da bi ti htela biti triujedan .
buraz postoji ekipa shija u bgdbio ortak na Tajlandu i kaze aj pogodii ko je riba. od 6.na slici (sve fabrikovani) ne znas koja je jaca cupi...i tako me uradio za opkladu za pljuge i pivo. Ali nema koga nije odradio...ludilo kako se namontiraju i ja bih zastranio![]()
Zato što znam razliku između ta 3, bih htela biti to sve? Ok, to mora biti tačno.Mišljenje je da bi ti htela biti triujedan .
Nećua da za promenu ne omalovazavas tudje misljenje
i probas da drugima priblizis svoje
onako asertivno a i sire