shema sa ozenjenim

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sta propusta..???
da niadje na lika koji samo zeli da potucha jer je ekstra riba...
da odlepi za njim ako je zaljubljive prirode..a katcha jeste...:cool:
on da prolungira i prica joj bajke kako ne volu svoju zenu, da je ona nesto novo,nesto sto nije znao da postoji dok je nije sreo, osoba koja je zadnje ljudsko bice sto hoda na ovoj mizernoj planeti..i da zeli sa njom na mesec da pobegne od
svih iz familije i ljubomorne zene...:mrgreen:

nemoj katcha..!!!.pusti njih..navlace te na greh..pa da mi posle patis :heart:

- - - - - - - - - -

u ničemu...osim sto tuchamo ko da nam je poslednje :rotf:

Woooow!:lol: koja iskrenost poljubac za to:cmok2:

Koja je razlika..u cemu ste vi ozenjeni bolji od ne ozenjenih?:think:
Jedna faza muškarca je njegova izgradnja pre braka, a sasvim druga je kad je u braku. Postiže uzvišenije moči, koje nema onaj koji nije oženjen i nema decu.

Ne bih u detalje, ima mnogo da se piše... :lol:

Da bi ti bilo jasnije, da li možeš da kupiš auto BMW u trafici, kiosku koja prodaje samo cigarete? :lol:

Poslednja izmena:
A to znači? :lol:

- - - - - - - - - -

Trafika kada se oženi postane autosalon? A šta bude posle razvoda? Ponovo kisok ili prodavnica pogrebne opreme?
Pa jbg, mi smo na uvodu, a ti već prezentuješ neki kraj :lol:

Trafika prestavlje unutrašnju moč muškarca dok je mlad momak, slobodan, a salon automobila predstavlja izgrađenu i potpuno izgrađen objeakt sa spektrom mogušnosti/izbora, i koji usmerava dalje (oženjen)...

Poslednja izmena:
Jedna faza muškarca je njegova izgradnja pre braka, a sasvim druga je kad je u braku. Postiže uzvišenije moči, koje nema onaj koji nije oženjen i nema decu.

Ne bih u detalje, ima mnogo da se piše... :lol:

Da bi ti bilo jasnije, da li možeš da kupiš auto BMW u trafici, kiosku koja prodaje samo cigarete? :lol:

Kakve moci okruglo...to mene zanima, koju to moc imate i u cemu se sastoji?:)

Kakve moci okruglo...to mene zanima, koju to moc imate i u cemu se sastoji?:)
Rekoh, izgrađena ličnost, sa uzvišenim moćima.. :lol:

Neču detalje, ako te interesuje konkretno, probaj, pa češ znati :lol:

- - - - - - - - - -

Moć da zna koliko je sati bez štoperice. :(
Radi se o duševnoj/duhovnoj moći...

A i to, možemo znati koliko je sati i bez sata :lol:

Znas ko tu najvise nahebe?
Njena drugarica. Znaci sta ona mora da se naslusa od nje: Wa waa iamo super sex,a li je ons moren, retko se javlja, ja znam da je on zauzet i da ima porodicu, ne zelim da mu se mesam u zivot bla bla, ali znak paznje nja nja. A ona onako da ispadne drugarica sve to slusa, a mislis se, kvocko jedna, dobila si najbolje sto si zasluzila.

:hahaha: Ziva istina.

Back