Sharm - sta je to ?

Vidim ja da je i tebi nevidjenooooo smaranje :wink:[/quote]

hahahahaha.. da, u pravu si.. prestala je kisa, petak je a ja jos uvek visim na glupavom poslu... idem bre kuci da se smaram ko covek... :lol: cao mala.. :wink:[/quote]

Ajd uzivaj odo i ja da blejim u TV :wink:

mala natasa:
Vidim ja da je i tebi nevidjenooooo smaranje :wink:

hahahahaha.. da, u pravu si.. prestala je kisa, petak je a ja jos uvek visim na glupavom poslu... idem bre kuci da se smaram ko covek... :lol: cao mala.. :wink:[/quote]

Ajd uzivaj odo i ja da blejim u TV :wink:[/quote]

I travu da pases? :lol: izvini, gladan sam... otisao sam, definitivno... 100%... dobro 90%... ma najmanje 75%.. :wink:

Steffan:
mala natasa:

hahahahaha.. da, u pravu si.. prestala je kisa, petak je a ja jos uvek visim na glupavom poslu... idem bre kuci da se smaram ko covek... :lol: cao mala.. :wink:

Ajd uzivaj odo i ja da blejim u TV :wink:[/quote]

I travu da pases? :lol: izvini, gladan sam... otisao sam, definitivno... 100%... dobro 90%... ma najmanje 75%.. :wink:[/quote]

Joj ja nikako da se odlepim od monitora..ma gusenje mi je total :roll:

mala natasa:
Steffan:
mala natasa:

hahahahaha.. da, u pravu si.. prestala je kisa, petak je a ja jos uvek visim na glupavom poslu... idem bre kuci da se smaram ko covek... :lol: cao mala.. :wink:

Ajd uzivaj odo i ja da blejim u TV :wink:

I travu da pases? :lol: izvini, gladan sam... otisao sam, definitivno... 100%... dobro 90%... ma najmanje 75%.. :wink:[/quote]

Joj ja nikako da se odlepim od monitora..ma gusenje mi je total :roll:[/quote]

Ja umirem, smorila si me do bola... hahaha :D ne znam koji djavo vise ne idem kuci.. aaaaaaaaaaaaaa

Ja umirem, smorila si me do bola... hahaha :D ne znam koji djavo vise ne idem kuci.. aaaaaaaaaaaaaa[/quote]

Kako to mislis :evil: smorila :? :? Pa tek sam pocela da pricam, aloooo breeee...ma pojma ti nemas sta je smaranje i ajd pali kuci. :)

mala natasa:
Ja umirem, smorila si me do bola... hahaha :D ne znam koji djavo vise ne idem kuci.. aaaaaaaaaaaaaa

Kako to mislis :evil: smorila :? :? Pa tek sam pocela da pricam, aloooo breeee...ma pojma ti nemas sta je smaranje i ajd pali kuci. :)[/quote]

eeeeeeeeeeeeee ajd cao... otisao sam... sada definitivno.. sama si kriva.. nikada neces saznati kako je lepo moglo da ti bude... :D ma sta bre serem... otisao sam, pa ti vidi sta ces sada bez mene... :lol:

Steffan:
mala natasa:

Kako to mislis :evil: smorila :? :? Pa tek sam pocela da pricam, aloooo breeee...ma pojma ti nemas sta je smaranje i ajd pali kuci. :)

eeeeeeeeeeeeee ajd cao... otisao sam... sada definitivno.. sama si kriva.. nikada neces saznati kako je lepo moglo da ti bude... :D ma sta bre serem... otisao sam, pa ti vidi sta ces sada bez mene... :lol:[/quote]

Ne idiiiiiii, ne ostavljaj me sadaaaaaa, jaoooooo smrc, smrccccc, pa kako cu ja bez tebe....da popunim ovo gusacko vreme :evil:
A taman sam pomislila da si ti taj pravi :cry:

mala natasa:
Steffan:
mala natasa:

eeeeeeeeeeeeee ajd cao... otisao sam... sada definitivno.. sama si kriva.. nikada neces saznati kako je lepo moglo da ti bude... :D ma sta bre serem... otisao sam, pa ti vidi sta ces sada bez mene... :lol:

Ne idiiiiiii, ne ostavljaj me sadaaaaaa, jaoooooo smrc, smrccccc, pa kako cu ja bez tebe....da popunim ovo gusacko vreme :evil:
A taman sam pomislila da si ti taj pravi :cry:[/quote]

a neeeeeee... djubre malo, pa zar na patetiku i na jeftine emocije da me baris??!? Uopste nemas morala bestidnice jedna?!?... a ne ne ne... nista nisam cuo, nista nisam video... moja savest je mirna... caoooooooooo..... :roll:

mala natasa:
Steffan:
mala natasa:
Ja samo sto nisam.. ali nije problem, okupacu se kod kuce.. hahahahaha :D

Ma ti to samo petkom a? Jaooo e stidi se stvarno :oops:

Plasim se da me nisi razumela, mnogo je perverznije nego sto mislis... :D

:oops: Izgleda da nisam ukapirala...ma suvise sam ja mala za to :oops:[/quote]

U kom smislu, ilegalnom ili figurativnom?!? :D

Back