Shapni mi dusho......mhmmm

Volite li pricu tokom sexa? Spada li i ona u predigru? Devojke stidite li se da kazete pogane reci,ili to "samo momci vole"..Do koje granice vam prija prica? Kada vec pocinje da vas vredja?I molim one koji se ne srame da kazu omiljen dirty izraz :)
Uhh što je to dobro kad ti kaže nešto kratko ,ali onako jako,malo preteći tipa ''rasturiću te,nisi svesna..'',''nemaš gde,sad si gotova..'',''besan sam,a ti si ga naebala..'' lol:lol::lol::lol:

Ranije me to jako vredjalo, i bilo mi jako cudno. Tacnije stidela sam se da uzvratim, a nisam ni osecala potrebu. S jednim bivsim momkom sam satima raspravljala sto me je nazvao kuckom. Htela sam oci da mu iskopam. Uzasno me uvredio. Imala sam jos par slucajeva. Pretpostavljam da te osobe nisu bile "podobne". A onda sam pocela da se zabavljam sa sadasnjim momkom. I pocelo je sve da mi prija.....

ipak si ispala kucka na kraju..;)

Volite li pricu tokom sexa? Spada li i ona u predigru? Devojke stidite li se da kazete pogane reci, ili to "samo momci vole"... Do koje granice vam prija prica? Kada vec pocinje da vas vredja? I molim one koji se ne srame da kazu omiljen dirty izraz :)

volimo,sto da ne volimo:razz:.......samo,naravno,ne uvek........zavisi sve od trenutka,vremena,mesta,poze8-)........

Back