Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Milena_9:Njihao./ kineski pozdrav/
Da, znam sta je Shaolin.
![]()
Milena_9:Shaolin je manastir koji se nalazi u planini Shunshan u Kini.Impresivan je ne toliko po svom izgledu nego, za nas, zapadnu civilizaciju, po tome sto monasi koji tamo zive cuvaju i razvijaju drevnu tradiciju borilackih vestina. Naravno, uz sve verske obrede, primerene verskoj konfesiji kojoj pripadaju.
Svakodnevne meditacije, pracenje i sazimanje sa prirodnim pojavama, postovanje prirodnih zakona , a najvise energije sunca od koje " kupuju" energiju.
Vezbanje borilackih vestina je osnovna metoda za postizanje zdravlja i dugovecnosti. Svi monasi odlicno vladaju majstorskim tajnama , ali se one prenose i cuvaju samo u okviru samog manastira. A da su majstori- majstori su. Ko jednom to vidi ostaje zaprepascen mogucnostima ljudskog tela.
Od skora je Shaolin otvoren za turiste i stete je otici u Kinu a ne provesti taj jedan dan u Shaolinu.
/ U, bre , Bozo, pa gde me samo nadje sa ovom temom! /![]()
Bila je emisija na Kosavi,to je neki ne znam,manastir gde uce borilacke vestine neki ludi kinezi japanci...boza:Da li znate sta je shaolin![]()
Milena_9:Snaja88,
ima nas i ludig Srba koji vezbaju borilacke vestine.
Ludosti zaista nikad dosta.![]()