Direkt
Elita
- Poruka
- 17.569
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako pronaci svoj unutrasnji mir,svoju snagu,i svoje JA
Ako si ti mentalno i duhovno slaba osoba, ne znachi da ne postoje ljudi koji mogu da iskoriste maksimum svoje unutrashnje snage. Samo zapazham.
Naravno naravno.....i sanke za batu....
Postoje i stvari van onih koje vidish svakodnevno i prihvatash kao jedinu istinu, stvari koje jednostavno ne mogu da se objasne u domenu "realnosti" (mada, opet, shta znachi realno, tu rech su izmislili ljudi koji ne vide dalje od svog nosa). Naravno, sa takvim stavom i ogranichenim vidikom, nikad to necesh moci da shvatish.
Koja je divota provesti ceo zivot trenirajuci, pokusavajuci nesto, a nikada se ne potuci...prelepo...
Voleo bih da mogu uspeti to sto oni uspeju, ali da se ja bakcem sa tim godinama, ne pada mi na pamet...pre cu prespavati i sanjati da sam to uspeo, nego se muciti pokusavajuci, efekat je isti, nista ne postizes...
P.S. Kako su zgoljavi, tog jednom da udaris pesnicom, polomices mu vilicu, rebra i 15 kostiju u stopalu...bezi bre
A tako je neverovatno poverovati da rade to zbog fizichke i duhovne snage? Jel je bolje sedeti po ceo dan u stolici ispred TV-a, zhdrati slatkishe i zhaliti se kako ne mozhesh vishe da vidish svoju patku od stomaka (ovo je bio samo generalan primer, nisam tebe prozivao), ili biti u dobroj kondiciji, izgledati dobro prvenstveno sebi, a potom i drugima (izgledash dobro -> imash vishe samopouzdanja -> privlachniji si ljudima), i povrh svega toga posedovati neke veshtine koje ti mogu dobro doci u odbrambene svrhe. A shto se tiche ovog u post scriptumu, sumnjam, rekao bih da bi obrisali pod sa, pa, ne samo tobom, nego bilo kim drugim.
tachno sam znao da ce ovako tema da fura
Nema, nije ovo za ovaj pdf
Are you, uh, ah, uh
Are you a warrior? Killer? Slicin shit like a samurah
The Ol' Dirty Bastard VUNDABAH
sta mislite o shaolin samurajima???
mnogo surovi likovi..
Kako pronaci svoj unutrasnji mir,svoju snagu,i svoje JA
teen edishn
dok smo jos mladi
da ne bude sve monotono,evo sarenila
mene zanima da li shaolin monah može da napusti shaolin i da počne normalno da živi?
koliko znam, Brus Li je odlično poznavao njihove tehnike, eto on ih je praktično primenjivao - poznate su demonstracije njegove snage, kao i stvarne tuče u kojima je učestvovao.
jednom, kad je već bio zvezda, u dvorište mu je preko ograde upao neki majstor borilačkih veština i izazvao ga. kad je Brus to video, toliko je pobesneo da ga je jednim udarcem prebacio daleko preko ograde.
imate na jutjubu i demonstraciju prave shaolin borbe, izmedju borca neke druge veštine i jednog shaolin monaha.
edit: evo snimka
I hodanje po vatri je varka i to su dokazali. moze svaka budala da hoda po zaru i nista mu nece biti. Ovi kao i mnogi drugi ljudi samo gube vreme i trace zivot. Pametnije bi im bilo da su upisali medicinu i poceli da spasavaju ljudske zivote ili da su poceli da rade kao vatrogasci veca korist bi od njih bila. Msm pre je to imalo koristi mogao si da budes u carskoj vojisci,mogao si da se odbranis jer nije bilo zakona i sve je zavislo od tebe,danas ti to apsolutno ne treba ni za ****. Neko potegne pistolj i **** mu se kako ti znas karate. Ko oce da se bije nek upise realni aikido i nek se sto vise bije po gradu. Vestina + iskustvo za 3 godine zajebace ove sto treniraju po 40 godina.
Nema sanse da ti njih zaebes sa tri godine treninga,jer je to jedino sto oni rade citav zivot,i to im i jeste zivot.
Mislim da me boli ***** za šaolin samuraje.