Pa sta reci ja mislio da cemo uzivo da igramo ;>
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kirgan:Pa sta reci ja mislio da cemo uzivo da igramo ;>
Ja sam bio ubedjen da si musko...Sutra cu da poradim na karakteru...U svakom slucaju sa vama samshinanai:ljudi - nemorate da pišete na engleskom - ja sam to uradila, zato što biografija na engleskom bilje zvuči ...
http://rapidshare.de/users/K5OJV4
imate još dva fajla na ovom linku - katalog oružija i implanta, tj. bio- i cyberware
Wolfbrother:Ja sam bio ubedjen da si musko...Sutra cu da poradim na karakteru...U svakom slucaju sa vama sam![]()
...Wolfbrother:Ti si druga koju vidim
btw jednu sam hteo krenuo da ubijem(pazi se lol)i taman kad sam izvrsio neki zadatak icke su vratile vreme unazad...ebeni storyteller nije bio tu 2 dana...

, ja cu da se trudim da bude ok ali prilicno sam nov.
samo ti izvoli ja se samo zezamig+:Turbo, sad jos i ostali, pustite masti na volju, budite kreativni itd
Bufla ako oces da vodis reci, ja cu da se trudim da bude ok ali prilicno sam nov.

Nego ako vam se taj Seattle dopada moze to da bude mjesto u kojem ste se obreli
i sad da ne bude mnogo cimanja oko karaktera samo nastavljate pricu povezujuci je sa pricom prethodnog karaktera. 
ender71:Bravo drustvo, lepa ideja...
Voleo bih da vam se pridruzim, ali na zalost nemam vremena da tome posvetim koliko bi trebalo.
A i zadnji put sam rpg na tabli igrao pre nekih 20 godina pa su mi vestine debelo zastarelo.
U svakom slucaju samo napred, mi ostali cemo navijati.