Makijavelli
Iskusan
- Poruka
- 6.788
dama sa samo 2 prijatelja.....
hvalish se prijateljima na forumu.pffff.....to je kao kad bi ja napunio dve vrece sa peskom,i josh da ih nazovem najboljim prijateljima....analogija,nishta vishe.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dama sa samo 2 prijatelja.....
2 prava, ako hoces da se druzis pridruzi se. Ja ne stavljam na lisu svakog ko mi posalje slovo na forumu.![]()
Pa, to tebe kopka. Ti nacocas milion prijatelja, ali te niko ne ferma, a ja imam jednog, ovaj drugi je od veceras, ali je pravi. Pozdrav za mog drugara immph.![]()
Pa, to tebe kopka. Ti nacocas milion prijatelja, ali te niko ne ferma, a ja imam jednog, ovaj drugi je od veceras, ali je pravi. Pozdrav za mog drugara immph.![]()
Ni ja, takođe, ali, bez obzira na to imam 10ak prijatelja...vidiš, ja sam se za ovu godinu i po sprijateljila sa puno ljudi....Za razliku od tebe...![]()
Ni ja, takođe, ali, bez obzira na to imam 10ak prijatelja...vidiš, ja sam se za ovu godinu i po sprijateljila sa puno ljudi....Za razliku od tebe...![]()
To svi znaju. Ja sam sponzorusa srcem i dusom.
@maloj Sabanovoj obozavateljki. Imam ipak, ispod 40. Pogledaj moj profil. Ja sam dama.![]()
Za razliku od vasih povrsnih poznanstava, kod mene vazi: Look me in the heart, if you think that love is blind, Look me in the heart and you'll see that I'm great friend to everyone, 'cause it's not in your mind....![]()
Za razliku od vasih povrsnih poznanstava, kod mene vazi: Look me in the heart, if you think that love is blind, Look me in the heart and you'll see that I'm great friend to everyone, 'cause it's not in your mind....![]()