SFRJ OPET NA OKUPU!!!

Korner zastavica:
Hvala Ilke! :D Neke navedene podatke ni sam nisam znao. :D

@B.A.L.

Samo da ti kazem ovo...ako gledaoci ne dodju na stadion onda nema ko da pljuje te nazovi igrace i da im kaze da nemaju pojma da igraju.
Nisam osetio slast nase lighe 80tih godina,ali jesam 90,91,92...eto. :D
A za Lekovica....mislite o tome! :lol:
Ja ne vidim da neko na utakmicama Zvezde kritikuje njenu igru.Samo se pevaju Zvezdine pesme,verovatno zbog toga sto su prvi. :roll: Grobari zbog nekih svojih razloga bojkotuju,mada to nisu razlozi lose igre...nego finansijske prirode vodja Grobara.Zeka zavrnuo slavinu,nema besplatnih odlazenja na utakmice u inostranstvo i na gostovanja i to je to... :lol: I tek kad na stadionu bidu prisutni redari i skuplaci lopti tek onda ce da se ti fudbaleri,idoli danasnje omladine,celnici fudbala dozovu pameti.

B.A.L.:
Ja ne vidim da neko na utakmicama Zvezde kritikuje njenu igru.Samo se pevaju Zvezdine pesme,verovatno zbog toga sto su prvi. :roll: Grobari zbog nekih svojih razloga bojkotuju,mada to nisu razlozi lose igre...nego finansijske prirode vodja Grobara.Zeka zavrnuo slavinu,nema besplatnih odlazenja na utakmice u inostranstvo i na gostovanja i to je to... :lol: I tek kad na stadionu bidu prisutni redari i skuplaci lopti tek onda ce da se ti fudbaleri,idoli danasnje omladine,celnici fudbala dozovu pameti.
Ovo ti dajem 100%za pravo. Ja nisam ni znao da su Grobari išli za džabe na gostovanja.

v.v.ilic:
Ovo ti dajem 100%za pravo. Ja nisam ni znao da su Grobari išli za džabe na gostovanja.

glupost 100%
..neki idu avionom,a neki vozom..
bilo da su na jugu ili severu,...tako je zadnjih 20 godina
neki dobiju karte, pa ih tapkaju,....a neki podnesu racun za baklje i najlone i odu da na blagajnu da naplate :lol:
to je postalo normalno..placeni navijaci :shock:
ali bojkot nema veze sa ovim,...btw,to je zekina prica :evil:

Liga sa Ustasama,Al-Kaidom,Siptarima i "bracom" Crnogorcima.....Da li to iko normalan moze da predlozi? Da li iko normalan posle svega zeli ista sa njima? Pa uvek su nas iza ledja j.e.b.a.l.i a mi bi opet sa njima....zbog takvih i propadamo i sve nas je manje....

Neka je nasa liga najgora na svetu ali ja nasa CPБCKA!!!

vlada_susa:
Liga sa Ustasama,Al-Kaidom,Siptarima i "bracom" Crnogorcima.....Da li to iko normalan moze da predlozi? Da li iko normalan posle svega zeli ista sa njima? Pa uvek su nas iza ledja j.e.b.a.l.i a mi bi opet sa njima....zbog takvih i propadamo i sve nas je manje....

Neka je nasa liga najgora na svetu ali ja nasa CPБCKA!!!
SRPSKA, moliću lepo.

south:
glupost 100%
..neki idu avionom,a neki vozom..
bilo da su na jugu ili severu,...tako je zadnjih 20 godina
neki dobiju karte, pa ih tapkaju,....a neki podnesu racun za baklje i najlone i odu da na blagajnu da naplate :lol:
to je postalo normalno..placeni navijaci :shock:
ali bojkot nema veze sa ovim,...btw,to je zekina prica :evil:
Ok tebi je to normalno ali meni ne!Mislim da bi navijacke grupe trebalo same da se organizuju,i same skupljaju novac za koreografije i baklje.Problem i jeste u tome sto prve ekipe navijacke grupe ulaze na utakmice za dz,a obican neki navijac mora da plati 500-600 din za kartu.(primer).Navijaci i mnogo sebi danas daju za pravo,i to su usvojili od Italijana.Zato se te pobune ,bojkoti i sranja desavaju.Nisam ja za gusenje navijackog pokreta ali da li to znaci da "Vodje" treba da dobijaju penziju za vodjenje navijanja.Mozda im ide radni staz...uplacivanje socijalnog,zdravstvenog...bolnickalecenja za slucaj povrede u tuci,ma mislim razmazenost nista drugo. :lol:

Back