Sezonu Samo Srbin Spasava

Da li bi ste letovali u Hr?

• Da

• Ne

• Ne znam, mozda

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa će se kupati po gradskim plažama??

Ne znam kako je sada na plazi Bachvice?!
verovatno je prilicno ekoloski oneciscena da ne kazem prljava,
medjutim, ja kad sam bio, tamo neke godine,:cool:
to je bila sasvim pristojna i cista plaza za boravak,
makar dok ne sacekas neki trajekt za neko obliznje ostrvo:think:

SPLIT_BACVICE.jpg

Ne znam kako je sada na plazi Bachvice?!
verovatno je prilicno ekoloski oneciscena da ne kazem prljava,
medjutim, ja kad sam bio, tamo neke godine,:cool:
to je bila sasvim pristojna i cista plaza za boravak,
makar dok ne sacekas neki trajekt za neko obliznje ostrvo:think:

SPLIT_BACVICE.jpg

Plaža je OK,čista i skroz uredna....brodovi i trajekti su najmanji problem.

Ali to je gradska plaža koja nije zanimljiva turistima...

A zamisli tek sad,

dodjes na plazu na splitske bachvice npr.

bacis peskir, stavis paradajz(rajchicu sa obliznje pijace) da se hladi,

kad razulareni i pijani NATO vojnici projure s tenkom velikom brzinom...:think::mrgreen:

Ovo nije novi, nego stari scenario :D
Nato pripadnici već godinama a biće sad i decenijama iz Bosne odlaze na odmor u Hrvatsku. Što vi europejci bre ne putujete malo, bar po regionu :hahaha: samo teoretišete, siromasi :hahaha:

Jadransko primorje je zanimljivo ali za sada nemože da se poredi sa obalama Turske,Grčke i Egipta.Egejsko more ima toliko lepih ostrva da ti pamet stane a da ne pričam koliko je jeftinije od recimo Hrvatske.Prosečni aranžmani u Hrvatskoj su 50 evra dnevno a ja za 20 evra dnevno bio u Kairu i Hurgadi sa sve klopom u hotelu sa 5 zvezdica.
Da ne pričam za Tursku u kojoj sam bio za 200 evra 10 dana tv,klima dve sobe i terasa sa pogledom na gradski trg u Marmarisu.
Mislim da su u Hrvatskoj takve cene zbog Nemaca kojima je to blizu a ipak imaju malo više para pa su i cene tome prilagodjene e sad ne znam kako će finansijska kriza uticati na to.
Evo sad gledam Neki Skijatos za 250 evra da uplatim.

Jadransko primorje je zanimljivo ali za sada nemože da se poredi sa obalama Turske,Grčke i Egipta.Egejsko more ima toliko lepih ostrva da ti pamet stane a da ne pričam koliko je jeftinije od recimo Hrvatske.Prosečni aranžmani u Hrvatskoj su 50 evra dnevno a ja za 20 evra dnevno bio u Kairu i Hurgadi sa sve klopom u hotelu sa 5 zvezdica.
Da ne pričam za Tursku u kojoj sam bio za 200 evra 10 dana tv,klima dve sobe i terasa sa pogledom na gradski trg u Marmarisu.
Mislim da su u Hrvatskoj takve cene zbog Nemaca kojima je to blizu a ipak imaju malo više para pa su i cene tome prilagodjene e sad ne znam kako će finansijska kriza uticati na to.
Evo sad gledam Neki Skijatos za 250 evra da uplatim.

Slazem se sa tobom cini mi se da je to pitnaje ljetovnaja u Hr. nekako u onom Jugo nostalgicnom fazonu za nekoga ko je samo tamo i ljetovao vjerovatno bolje ne postoji ne zato sto ne postoji vec zato sto on za bolje i ne zna.
A za nekoga ko je bio u Grckoj, Turksoj , Egiptu HR nije primamljiva nema zasto da bude
To se posebno odnosi na mladju generaciju ( kojoj i sam pripadam ) ne vidim da kuka se kao kako cemo na more skupo je u Hr.

Back