Sezonski rad u Velikoj Britaniji

cviko_djokin

Obećava
Poruka
57
Postovani. Zna li ko kakav je sezonski rad u Velikoj Britaniji, juznoj Skotskoj... Kazu branje voca i povrca. Moze li neko visok 1.94 kao ja izdrzat tih 6 mjeseci. Kakav je opis posla, mora li se biti saget. Ima li branje pravog voca, ili je to nisko voce i povrce. Utisci. Govorim engleski. Hvala.

Meni to deluje jeftino za uk,koliko je put,za vizu jel lako?
Sta znas da radis jesi zavrsio nesto?
Grcka ti je blizu za 150€ uplatis prvu turu krajem maja i imas 10 dana da nadjes posao,mozes i duze da ostanes o svom trosku naravno a povratnu iskoristis kad god

Postovani. Zna li ko kakav je sezonski rad u Velikoj Britaniji, juznoj Skotskoj... Kazu branje voca i povrca. Moze li neko visok 1.94 kao ja izdrzat tih 6 mjeseci. Kakav je opis posla, mora li se biti saget. Ima li branje pravog voca, ili je to nisko voce i povrce. Utisci. Govorim engleski. Hvala.
Ako vec zelis te poslive onda ti je bolje da čistis ribu to je isto sezonski a plaćaju na akord može dobro da se zaradi ako si produktivan ..Voce to vise dolaz solarci da rade za dzeparac ali zadnjih godina su prerezno istocnjaci ..

Bio sam ja u Newquay,branje narcisa,u sustini je pretesko moras mnogo da radis da ustedis,ja sam isao da bih bio u UK ne zbog posla,ja se ne zalim,ali je pretesko,nebitan je engleski ne traze ti, samo da radis.Ima puno kirgistanaca na tim farmama,i viza ti je skupa takodje.Sad ne znam koliko je aktuelno dosta agencija za tamo oduzeta licenca.

Имам колегу који је ишао на Аљаску, знаш шта се тамо ради, а није ни спортиста, ни нешто млад, па ако је он издржао то, мислим да је тај твој посао лаганица у поређењу са тим.

Bio sam ja u Newquay,branje narcisa,u sustini je pretesko moras mnogo da radis da ustedis,ja sam isao da bih bio u UK ne zbog posla,ja se ne zalim,ali je pretesko,nebitan je engleski ne traze ti, samo da radis.Ima puno kirgistanaca na tim farmama,i viza ti je skupa takodje.Sad ne znam koliko je aktuelno dosta agencija za tamo oduzeta licenca.
Pozdrav a preko koje agencije, ja sam zainteresovan, ljudi su pričali i da su dodatno radili, težina posla zavisi od farme do farme. Trenutno nema agencije koje vrše uslugu, odakle to da su izgubile licencu?

Pozdrav a preko koje agencije, ja sam zainteresovan, ljudi su pričali i da su dodatno radili, težina posla zavisi od farme do farme. Trenutno nema agencije koje vrše uslugu, odakle to da su izgubile licencu?
Izgubile su licencu jer ne zele vise strane radnike,i te sto dovodili nisu imali posla za sve njih,na svakoj farmi je tesko,za sad samo imaju otvoreno za one sto su iz azije,mahom kirgistance.

Back