Sezonska snizenja

meni često javlja planeta sport a i mana ume da bude vredna, tj malo malo pa neki popusti, valjda kad je kraj sezone ili slično, ali nisam skoro odlazila, čak nešto iz mane ima smisla da kupujem pa nisam
ovi sajtovi za kurseve tipa udemy valjda imaju često popuste; našla sam neke druge skupe kurseve koji imaju foru da daju mesec besplatno a posle treba da plaćaš, i jeste kao organizovano ali kurs mi nije bio za 10 za te pare, mada verovatno nije ni tako loš a i individualno je ... doduše kursevi nisu garderoba što se tiče sezone

jysk ima snizenje u begeu sada, oni tu i tamo imaju sniženje i sad je na stolice npr i još ponešto
npr sa 21000 na 15000 mislim stolica :think:gejmerska doduše
ove kancelarijske stolice su mi malo niske, mislim može se preživeti al ne znam što nisu dodali još 10cm. ne znam ni koliko traju ali eto ima

gejmerska stolica je još uvek 15.000, a baštenske su se vratile na staro :evil:
u mani u kaluđerici je neko megasniženje jer zatvaraju radnju, napisali su mi, ne znam više od toga :P tj pominjali su 300 din max ili tako nekako, dakle valjda se rasprodalo do sad ; ))

Msm, da su generalno u svim o
prodavnicama odeće i obuće, krenula već ta udarna letnja sniženja. Verovatno ona najveća sniženja tek slede, negde u drugoj polovini avgusta i početkom septembra, ali je pitanje može li se i šta tada naći.Obično bolji komadi do tada budu rasprodati.

Back