Sezona lova u USA-Hunting Season for Whites

Americki crnci su nadrkani, tu nema zbora.

Vozio sam se sa tadasnjom devojkom kroz neka predgradja Filadelfije - na svakom cosku drezde klinci, crnci, i gledaju te tako mrko kao da si im oca ubio. Nalupali bi me k'o kantu da su ne daj Boze stala kola.

Isto to imas i u Brace Jerkovica , samo sto nisu crni.....i jos gore bi te nalupali da ti stanu kola8)

Otputujte do Njujorka ili do Majamija, kada se vratite nećete spavati mesec dana, od utiska ili koliko ste živeli u zabludi.
Bio sam u Njujorku. Smog, svi jure, katolicka crkva u gotskom stilu izmedju dve poslovne zgrade, strokavo, ukusno obucene ribe ali grdne za vidjet', prosjaci kuntaju po obodima Central Parka, koji smrdi na konjsku balegu, Times Square danju izgleda k'o buvljak, itd...

Sve u svemu, nista impresivno.

Pa sta je to cudno? Vec sada imate na stotine "klanova" ili teroristickih organizacija u USA samo sto se to javno ne spominje.

U poslednje vreme ima vise clanaka o rastu krimanala i napada na belce..

CofCC.org News Team

A mob of 20-30 young blacks blocked traffic, smashed the window of a minivan occupied by three whites, then brutally beat two male passengers. One, Andy Kauffman is in serious condition with a fractured skull.

Police say the mob of blacks thugs was also responsible for at least two other assaults the same day.

The “mainstream” media refuses to mention that the attackers were black or discuss the racial nature of the assaults.

Back