sexy tattoo

Dakle koja tetovaža je sexy

• Ukupno glasova
    11
  • Anketa je zatvorena .
Poruka
13.230
uradio bih tattoo skorije, pa bih zamolio devojke sa foruma da kažu koja tetovaža i gde
im je najsexy, ako su vam tetovaže uopšte sexy xD

1.
1400691214_de309f57d8.jpg

2.
nickolaslemons2sz1.jpg

3. http://4.***************/_K2J2QGjbHo4/R61CbzzV3gI/AAAAAAAAADc/3Q4Kw9P9iSA/s320/tattoo_male_chest.jpg

4.
http://2.***************/_LE_kS8-BW3c/SrI13eSEugI/AAAAAAAAAvE/0a7ch4fusCc/s400/Angel_Tattoo.jpg

5.
1166629774_470x353_sexy-channing-tatum-tattoo.jpg

6.
images

7.
ROURKE,%20Mickey.jpg

8.
tribal-sleeve-tattoo.jpg

9.
forearm.jpg

10.
johnny-depp-02.jpg

p.s. Ne koji vam je tip najsexy :)

p.p.s. da vidim koja će ovom liku da liže pupak :S

tattoo-2.jpg

Poslednja izmena:
aman diktator
jeee ako necemo da se igramo kako ti hoces sta ce onda da bude :lol:

jes ti covek reko lepo zar nije glupo staviti nesto bilo sta sto ne znas ni sta znaci...ja se iskreno nadam da takvi nalete na natpis asshole i kazu jaooo sto je lep :hahaha: podrazumeva se da je satro japanksi kineski

ajde mi reci šta znači onaj tribal sa fotke 3 ili 8, pa ću ti odgovorim
e lajt ccc :p

p.s. a što me terate da vam objašnjavam zašto, ajde se opustite i pomozite mi :?:
p.p.s. dvoumim se između tribala i meaningfull tetovaže, ali me interesuje i ovo što vas pitam
tu možete da mi pomognete u ostalom mi ne treba pomoć thx
dakle ovo NIJE jedini kriterijum po kojem ću da izaberem tattoo, već samo pomoćni :roll:

mislim da ću istetovirati Tarkovsky na japanskoj KANJI, na bicepsu :S

ajde mi reci šta znači onaj tribal sa fotke 3 ili 8, pa ću ti odgovorim
e lajt ccc :p

p.s. a što me terate da vam objašnjavam zašto, ajde se opustite i pomozite mi :?:
p.p.s. dvoumim se između tribala i meaningfull tetovaže, ali me interesuje i ovo što vas pitam
tu možete da mi pomognete u ostalom mi ne treba pomoć thx
dakle ovo NIJE jedini kriterijum po kojem ću da izaberem tattoo, već samo pomoćni :roll:

mislim da ću istetovirati Tarkovsky na japanskoj KANJI, na bicepsu :S

ma kakav bre tribal gledaj misice covece mmmm

evo opustila sam se kreni hihihihih

e ali samo obrati paznju..na netu imas slike samo tetovaza..ti si postavio slike dobrih frajera koji imaju tetovaze...tet tu nije u prvom planu niti moze detaljno lepo da se vidi...tek da ti recem to je tvoja podsvesna zelja da izgledas ko oni...a tu ti nece pomici tet nego eventulano teretana..

.streljana...tako :lol:

e ali samo obrati paznju..na netu imas slike samo tetovaza..ti si postavio slike dobrih frajera koji imaju tetovaze...tet tu nije u prvom planu niti moze detaljno lepo da se vidi...tek da ti recem to je tvoja podsvesna zelja da izgledas ko oni...a tu ti nece pomici tet nego eventulano teretana..

.streljana...tako :lol:

teretana je već pomogla, a fotke etovaža...pa na prvih 500 strana nabildovani likovi ili neki pederčići sa 20kg sa krevetom :S wtf

nije mi jasno kako mogu da istetoviraju nešto samo na jednoj ruci, na primer..
zar ih ona druga ćelava ruka ne bi ceo život prozivala, budila u snu.." a mene? a ja?"
gde je tu simetrija ravnoteže..i obrnuto..?

Ili recimo istetoviraju samo jedan guz..Ja mislim da bi mi na drugom bilo stalno hladnije, ili da bi mi ovaj istetovirani bio teži..

Back