Sexy ordenje

gost 287528

Elita
Poruka
20.347
Kakav odnos imate prema takozvanim šljivama po telu, tragovima noktiju, ugrizima i sl?
Da li je to bila adolescentska faza kada ste ostavljali-dobijali takva znamenja po telu ili vam se i danas tako nešto desi?
Pažljiviji ste? Grozite se toga? Spontano? Namerno? Na skrivenim (tj pokrivenim) delovima tela ili izloženim pogledima?
....
Da, nije prijatno ljudima koji su u instant šemama pored stalne...Ili nije prijatno uopšte?
...
Uostalom, nekako me više zanima da li ste češće vi bili oni po kojima ostaju tragovi ili ste češće ostavljali tragove?
....
Samo da napomenem, tema nije o tragovima na srcu i dooši :lol:

cao :per:

Uglavnom su mene ujedale :rumenko: noktima grbale po stomaku, ledjima i guzi :lol: u extazi kada senajvise napale i kada me pozudno zele :zper: dok se :mrgreen:

Ja nju ujedam za sise, guzu nema vidljive tragove i moze otici po dorucak bez problema :rotf:

To se desava iz strasti :heart: znas vec :lol:

Kakav odnos imate prema takozvanim šljivama po telu, tragovima noktiju, ugrizima i sl?
Da li je to bila adolescentska faza kada ste ostavljali-dobijali takva znamenja po telu ili vam se i danas tako nešto desi?
Pažljiviji ste? Grozite se toga? Spontano? Namerno? Na skrivenim (tj pokrivenim) delovima tela ili izloženim pogledima?
....
Da, nije prijatno ljudima koji su u instant šemama pored stalne...Ili nije prijatno uopšte?
...
Uostalom, nekako me više zanima da li ste češće vi bili oni po kojima ostaju tragovi ili ste češće ostavljali tragove?
....

Baš faza u srednjoškolskom uzrastu. Bio kao trofej pa se hvalili među drugaricama :D
Daleko bilo da mi sad neko ostavi šljivu na vratu. Dobio bi šljivu na oku momentalno....
One tragove na srcu i duši više ni ne brojim...

....
...
....

Ne volim da ostavljam tragove a i da mi ostavljaju na takav nacin:)..

Pa ne možemo uvek ordenje da nosimo na reveru ili oko vrata, neko ordenje stoji i u vitrini :lol:
Msm, ajd sada zevzečim, ali tako je, zašto da ne? Ipak je sve lični doživljaj :) a opasaka ti je zanimljiva :)
Nisi mi odgovorila :sad2: :p

Ako mu se baš u nekom trenutku omakne, pa te negde NENAMERNO gricne, zagrebe onda ništa. Mislila sam na ono kada to rade (a to se radi u klinačkom uzrastu) da svi vide kako ti imaš šljivu na vratu... Da svi vide da si ti njegova. Šiznula bih, eto...

....
...
....
malo je bezveze da setam sa sljivama
e sad, umela sam da budem modra od spenka :rumenka: al to niko ne vidi
generalno ne volim te stvari
osim sto ja volim da grizem, ne da gricnem nego bas da ugrizem
al se i za to kontrolisem...uglavnom

Kažeš umela si da budeš modra od spenka?

Ja sam odavno hteo da ti kažem kako te gotivim i kako bi bilo ok da odemo na piće... :D

Inače, kada nekoga situacija ponese to mi je ok, volim to gubljenje kontrole, ali postoje žene (a i muškarci verovatno, nego nisam od onih "modernih" da bih znao) koje to rade čisto da označe nekoga, da postanu njihova svojina bar dok ta crta ili ugriz ne nestane, to mi je idiotski i apsolutno nisam za takav vid markiranja.

Meni bio jedan drugar smešan kad je izašao kao pumu da je kresao, doduše, to je bila ta klinačka faza pa je to bilo kao "uuuuu ona je vatrena", ali batali me toga.

Ako situacija stvarno ponese neka, i treba, ali ako je to ono "sada ću ja to da obeležim"; onda mi se makni. :)

Пар пута у заносу остао је траг на врату (јбга кад је кожа осетљива) после мене без неке намере. А од оних што се не виде било је пар пута трагова на леђима и болан угриз на рамену, ал не верујем да је имала намеру, чист тренутак заноса, ништа више. Тако да из приложеног рекао бих да не волим то превише, ал ето понекад се и може преживети.

one namerne sljive na vratu nikad nisam ostavljao a ni one meni
sta ima da jos sisem vrat kad mogu bradavice i klit
grickam malo uvce zanesem se stegnem jace mozda ostane plava fleka al ne namerno

Sto sam starija, drugacije kanalisem energiju, pa sve manje ostavljam, i sve manje volim te tragove i na sebi...
Nije bila klasicna faza, ali sam u tom periodu, volela tako da gricnem malo jace, ga me gricnu (ja rame i onaj prelaz rame-vrat),...desi se i danas, ali retko. Mada puno jace. A jos se i kontrolisem.
Umetnost je kad se izazove jak osecaj, ali bez vidljivih tragova...kad ti se koža najezi, a dodir jedva primetan...

....
Spontano...Ne grozim se, ako je isforsirano, onda mi je bljak. Pazljiva sam, plasim se da skroz pustim rucnu...na skrivenim delovima vise volim. Rekoh vec rame, i kuk, i donji deo ledja, unutrasnju stranu butine...
...
Prijatno je, ali ako se ne razmislja puno o tome...sad da gledam kao tragove, jesu li moji ili je neka druga pecatirala, to je vec, druga prica...ne bih s eupustala u paralelne sheme, pa ne znam, a ne treba nista ni da vidim, znam da li ima "tudjih tragova"...ko god zeli da zna, zna uvek, osecaj nikad ne vara...

Cesce su mi ostavljali tragove...moji su nekako povrsinski, brze prodju...relativno skoro, pamtim, ostavio mi je pa bukvalno podliv, u zezi rekoh (tad je bio aktuelan film), postadoh Avatar. Nosila sam majice dugih rukava, bas je ruzno i izgledalo.
I ne, to nikako nije bio izliv strasti, ma kako je on tvrdio da jeste...vec neki licni konflikti i frustracije, znala sam odmah, ali to se tek kasnije ispostavilo tacno.
U nekim godinama ipak nije normalno da tako "divljas"...
S moje tacke gledista nedostatak emotivne intelegencije...
....
Nije, ali moze prigodan citat... "Na kuci se odzak pusi, na tavanu meso susi...ja sam seljak u srcu i dusi. " :rumenko:

Uvijek mi to djelovalo nekako primitivno, ne znam, grozila sam se od tih "šljiva" na vratu prijateljica....kao nikad nisu nosile marame a onda im odjednom to postao redovni modni dodatak....a na drugim dijelovima tijela, tko voli, nek izvoli, ja nisam iz te priče.
Dobro, ako se desi slučajno, ali to namjerno žigosanje...bolje da ne kažem šta mislim. :lol:

Back