sexualnost ruralnosti

Snezna_kraljica:
Solution:
Jesi li sigurna da su bas obojica? 8)
Не поняла...
U kom smislu? Mislis da je u pitanju jedna osoba, ili da me nervira samo jedan? Nerviraju me obojica, jer sad_vec_ozbiljan_momak misli da se kojote na njega nakacio, a to nije tacno, on je i inace takav, a sad me i kojote nervira, jer je poceo da psuje i bude bezobrazan, sto mene strasno iritira. Cak – kojote me vise nervira. Aman, ljudi… Ma, grozni su svi…
DRZITE SE TEME, a svadjajte se preko privatnih poruka ako hocete! :wink:

TRULE KOBILE

JEDAN DRUGOM BUDU KAMEN NA SRCU
KAMEN KO KUCA
NIJEDAN DA SE POD KAMENOM MAKNE

I JEDAN I DRUGI SE POLOME
DA BAR PRST PODIGNU
DA BAR JEZIKOM COKNU DA BAR USIMA MRDNU
ILI DA BAR TREPNU

NIJEDAN DA SE POD KAMENOM MAKNE

I JEDAN I DRUGI SE POLOME
I UMORE I OD UMORA ZASPE
I TEK U SNU
KOSA IM SE DIGNE NA GLAVI

(Ova igra dugo traje)

autor:Vasko Popa
:idea:

kojote:
...ALI SU MOJI BILI MNOOGO KULTIVISANIJI...I PAMETNIJI BRE...OVAJ "MOMAK"...PIH...SEOSKA PASMINA...TZV."DODZ":wink: :idea:

kojote to je najbolje sto mozes... :lol:
znaci ne mogu da zakljucim cak ni da si talenat, steta, izvini ali zaista ne mogu da se smejem tvojim postovima, zaista su pateticni... iskreno zao mi je sto postoje ljudi poput tebe, ali, verovatno je to ravnoteza ...

sada_vec_ozbiljan_momak:
kojote:
...ALI SU MOJI BILI MNOOGO KULTIVISANIJI...I PAMETNIJI BRE...OVAJ "MOMAK"...PIH...SEOSKA PASMINA...TZV."DODZ":wink: :idea:

znaci ne mogu da zakljucim cak ni da si talenat, steta, izvini ali zaista ne mogu da se smejem tvojim postovima, zaista su pateticni... iskreno zao mi je sto postoje ljudi poput tebe, ali, verovatno je to ravnoteza ...
MJAU!

Snezna_kraljica:
sada_vec_ozbiljan_momak:
kojote:

MJAU!
Beba slatka,pa mackica,pa kraljica...OPA BATO!
Izvini bebo,samo da pozdravim ovog lajavog ,jednom pesmicom (ti znas ko je moj omiljeni pesnik,Bebo moja slatka)...
IZ CIJE LI JE GLAVE ISPALO
OVO KOPILE JEDNOOKO
....................
KO DA SMO MI ODAVDE
POBESNELOG NJEGOVOG OCA
HLADNOM VODOM POLILI

BOLJE NEKA SE OHLADI
POGRESILO JE NEBO

...a za tebe Bebo Slatka imam nesto predivno!?!
Samo to normalno nece ici uz poruku psima,pa ti si moja slatka mackica-to cemo ti i ja na...u ostalom-mesto odaberi ti. :wink: :idea:

kojote:
Snezna_kraljica:
Izvini bebo,samo da pozdravim ovog lajavog ,jednom pesmicom (ti znas ko je moj omiljeni pesnik,Bebo moja slatka)...
OVO KOPILE JEDNOOKO
....................
KO DA SMO MI ODAVDE
POBESNELOG NJEGOVOG OCA
HLADNOM VODOM POLILI

BOLJE NEKA SE OHLADI
POGRESILO JE NEBO

Samo to normalno nece ici uz poruku psima,pa ti si moja slatka mackica-to cemo ti i ja na...u ostalom-mesto odaberi ti. :wink: :idea:
A da li se meni cini, ili ti to mene muvas?
Ili mozda ja tebe muvam?
Vise mi nista nije jasno, zbunjena sam, nek mi neko objasni... :roll:

Snezna_kraljica:
kojote:
Snezna_kraljica:
OVO KOPILE JEDNOOKO
....................
KO DA SMO MI ODAVDE
POBESNELOG NJEGOVOG OCA
HLADNOM VODOM POLILI

BOLJE NEKA SE OHLADI
POGRESILO JE NEBO

Ili mozda ja tebe muvam?
sve vise mislim na to da je mnogo bolje igrati igricu "sanatorium" nego biti na ovom topicu

[quote="Snezna_kraljica]
Ili mozda ja tebe muvam?
Vise mi nista nije jasno, zbunjena sam, nek mi neko objasni... :roll:[/quote]

Ma muvanje je obostrano sve mi se cini, ma zasto da ne, decka ti ionako nema na forumu :twisted:

Solution:
Snezna_kraljica:
Ili mozda ja tebe muvam?
Ma muvanje je obostrano sve mi se cini, ma zasto da ne, decka ti ionako nema na forumu :twisted:
MJAU! :idea:
Ja se samo salim, naravno, uostalom, kao i kojote, a sto se tice mog decka… :roll:
Da, nema ga na forumu.
Ali sam mu rekla i svoj nick i svoju sifru, i zna sta se ovde desava otprilike (a zna i za Prag i novogodisnji koncert… nije vazno, ko razume, shvatice…). Tako da… Moze da svrati ovde kad god hoce… SAMO CEKAM KAD CE ME POZVATI I RECI – OLGA, GUBI SE IZ MOG ZIVOTA!
:( :cry:

Snezna_kraljica:
Solution:
Snezna_kraljica:
Ili mozda ja tebe muvam?
MJAU! :idea:
Ja se samo salim, naravno, uostalom, kao i kojote, a sto se tice mog decka… :roll:
Da, nema ga na forumu.
Ali sam mu rekla i svoj nick i svoju sifru, i zna sta se ovde desava otprilike (a zna i za Prag i novogodisnji koncert… nije vazno, ko razume, shvatice…). Tako da… Moze da svrati ovde kad god hoce… SAMO CEKAM KAD CE ME POZVATI I RECI – OLGA, GUBI SE IZ MOG ZIVOTA!
:( :cry:

...KO TE TO TOLIKO!?!!!...BEBO MOJA SLATKA,MENE DRAGI FORUMASI I FORUMASICE UPOZNASE KAO COV...KOJOTE-A KOJI JE MNOOOGO SLAB NA ZENSKE SUZICE.
A JOS KAD TEBE KIBICNEM TAKO UPLAKANU-MA HOCE BRE KOJOTECHUKA DA...SRCE DA MI PREPUKNE.
I NESTO MALO O TO BILMEZU...MISLIM TOM TVOM...DECKICU...
...VIDIM PO TVOM ...(je**te sto sam nesto sav s***n)...
...MA ZNAS STA!?...SVOJIM OFUC...(******)...SVOJIM ISTANCANIM KOJOTECHULIMA,NJUSHIM DA TU NESTO NIJE BASH...COVEK KOJI TE ISKRENO VOLI(npr.kao kojote)NE BI SE BRE SKIDAO SA NETA...ZBOG TEBE!A TO ZA NICK I SIFRU-MA NE OBRACAJ PAZNJU...ETO,NA PRIMER(OPET)JA NE PRIDAJEM ISTIM SITNICAMA NEKI POSEBAN ZNACAJ-A VOLIIM...UF KAKO SAMO...MA ZVERSKALJUBAV JE TO.
MISLIM DA NJEMU MNOGO VISE ZNACI TVOJA BLIZINA,TVOJ GLASIC UMILNI I DUSICA NEZNA,TI celacelcata...Bebo Slatka.
Pominjes novogodisnji koncert-to je u redu...to da kao srodne-umetnicke duse posecujete koncerte,ne samo novogodisnje...nego...
...pominjes prag...a da Prag.Nije mi sasvim jasno,radi li se tu o geografiji,putovanju u Prag,boravku u njemu ili...
...mozda si mislila na kucni...ili...ma,da nije...
...PA ON TE ZAPROSIO!!!Bebo Slatka! To je to!
Nego znas sta-cimni ti njega telefonom za svaki sluchaj(i to POD HITNO!)...da budes nacito s tim...(P)pragom...
...A AKO SLUCAJNO SVRATI OVDE I KAZE TO STO MU TI PORUCUJES-onda...ONDA JE STVARNO BILMEZ!
p.s.ma sta te briga i da kaze to-opet imas mene da te
voluckam...voluckam...BEBO MOJA SLATKA!

kojote:
...KO TE TO TOLIKO!?!!!...BEBO MOJA SLATKA,MENE DRAGI FORUMASI I FORUMASICE UPOZNASE KAO COV...KOJOTE-A KOJI JE MNOOOGO SLAB NA ZENSKE SUZICE.
A JOS KAD TEBE KIBICNEM TAKO UPLAKANU-MA HOCE BRE KOJOTECHUKA DA...SRCE DA MI PREPUKNE.
I NESTO MALO O TO BILMEZU...MISLIM TOM TVOM...DECKICU...
...VIDIM PO TVOM ...(je**te sto sam nesto sav s***n)...
...MA ZNAS STA!?...SVOJIM OFUC...(******)...SVOJIM ISTANCANIM KOJOTECHULIMA,NJUSHIM DA TU NESTO NIJE BASH...COVEK KOJI TE ISKRENO VOLI(npr.kao kojote)NE BI SE BRE SKIDAO SA NETA...ZBOG TEBE!A TO ZA NICK I SIFRU-MA NE OBRACAJ PAZNJU...ETO,NA PRIMER(OPET)JA NE PRIDAJEM ISTIM SITNICAMA NEKI POSEBAN ZNACAJ-A VOLIIM...UF KAKO SAMO...MA ZVERSKALJUBAV JE TO.
MISLIM DA NJEMU MNOGO VISE ZNACI TVOJA BLIZINA,TVOJ GLASIC UMILNI I DUSICA NEZNA,TI celacelcata...Bebo Slatka.
Pominjes novogodisnji koncert-to je u redu...to da kao srodne-umetnicke duse posecujete koncerte,ne samo novogodisnje...nego...
...pominjes prag...a da Prag.Nije mi sasvim jasno,radi li se tu o geografiji,putovanju u Prag,boravku u njemu ili...
...mozda si mislila na kucni...ili...ma,da nije...
...PA ON TE ZAPROSIO!!!Bebo Slatka! To je to!
Nego znas sta-cimni ti njega telefonom za svaki sluchaj(i to POD HITNO!)...da budes nacito s tim...(P)pragom...
...A AKO SLUCAJNO SVRATI OVDE I KAZE TO STO MU TI PORUCUJES-onda...ONDA JE STVARNO BILMEZ!
p.s.ma sta te briga i da kaze to-opet imas mene da te
voluckam...voluckam...BEBO MOJA SLATKA!
Pa, i ne bi bio bilmez da kaze to sto sam rekla, jer bih – ja to svakako rekla, da sam na negovom mestu. I grozna sam, znam, ali sta cu… Jace je od mene. A ja te muvam samo malkice! (ako se to moze nazvati muvanjem) Malkice. Malkice, jako malo, nedovoljno, i beznacajno. Zato sto si mi simpatican i interesantan. Nista vise. 8)

A nemoj ti protiv njega! Dobar je on, on je moj dijamantic, sto me trpi ovakvu, i nije ljubomoran, jer zna da se ja samo igram…

A znam da si slab na zenske suzice…
Evo, sad cu opet, kako bih izmolila da vise nikad ne kazes nista ruzno za mog decka:
:cry: :cry: :cry: :cry: ... :cry: ..........
Dobrica si ti, kojote! I ja tebe malo voluckam.
Pozdravi svoju zenkicu! :wink:

Back