kojote
Elita
- Poruka
- 18.639
Oću i ja tvoje blago, Anja. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne brini, šećeru, dok ti je Koja tu 8-)_AnjA_:a shto shalje fiiiiiiiiiiiiiiiineeeeeeee pp..prosto mi se chini da je za`ebo i Darka_91..pokoj mu dushi..![]()
P sad,,ne znam.mozda je nekom i lepo..mogu da ti fw jednu..pa vidinepopravljiva:pa dobro je onda...ja se vetj brinula da je vama lepo...a ja nishta...onda netju da zalim
Ma nema ti to nikakve vajde, ona je još teži materijalista! Samo viče: daj ga, daj ga_AnjA_:Tjti tu. Tuzicu te kod gossce 8-)
![]()
Ma jock, pravim se da sam ti BRAT!... Incest je igra za celu porodicu_AnjA_:ja-tuzicu te kod gossceMoram sve duplo..il se pravish lud??
![]()
![]()
Shto si morbidan sa tim incestoidnim idejama_AnjA_:Jao...sad lepo nisam pametna.....a ti..jel dash?
![]()
![]()
![]()
Ja je povremeno pitam "Dušo, želiš li da imaš decu sa mnom?" a ona kaže "C"_AnjA_:Jao...sad lepo nisam pametna.....a ti..jel dash?
![]()
![]()
![]()
hmm..pa sad neeeeeeeeeeeee, joj sto je divno...luche malo, ali , al,..mene je strah.. :???:kojote:![]()
Buuuu!... Plašim te? ...![]()
Ništa ne brini dok si sa mnom, kad ti ga napravim, ima bre ljudi za nas da govore:_AnjA_:hmm..pa sad neeeeeeeeeeeee, joj sto je divno...luche malo, ali , al,..mene je strah.. :???: