SEXUALNO OBRAZOVANJE

joj srce malo, ovde se ne pricha o tome da neko trlja klit vec da on ne moze penisom da ti trljka ..

Pa to je bilo logichno posledichni komentar na citat koji sam stavila. Uostalom, zasto ne pomoci savetom zenama i devojkama koje ne dozivljavaju orgazam u seksu nikako. Ja bih sebi ulepshala nekoliko izgubljenih godina (bez orgazma u seksu) u mladosti, da mi je je neka zena ovako neshto rekla. Da li ce od mog komentara nekome biti LOSHE? Nece ... pa shta me onda cimash i prozivash.

Pa nije tada bilo, ovako kao sada, mnogo edukativnog shtiva. A i to shto je bilo nije bilo svakome dostupno, a kad na to dodam chinjenicu da su devojke tada bile uglavnom sramezljive i o seksu se generalno malo prichalo - eto ti odgovor. Ma nema veze, shta je par izgubljenih godina prema svemu ostalom shto sam prozivela, ne zalim se :) Ali opet, ako ja svojim savetom mogu nekoj devojci da pomognem da njoj ne prodju bez orgazma njenih par godina, rado cu to da uchinim.

Vesela_zena_beogradska:
Pa nije tada bilo, ovako kao sada, mnogo edukativnog shtiva. A i to shto je bilo nije bilo svakome dostupno, a kad na to dodam chinjenicu da su devojke tada bile uglavnom sramezljive i o seksu se generalno malo prichalo - eto ti odgovor. Ma nema veze, shta je par izgubljenih godina prema svemu ostalom shto sam prozivela, ne zalim se :) Ali opet, ako ja svojim savetom mogu nekoj devojci da pomognem da njoj ne prodju bez orgazma njenih par godina, rado cu to da uchinim.

Provalio sam sta se tebi desilo. Tebe je kvalitetno maznuo neki Kurosawa Idiot i naneo ti povrede.

Posle nekog vremena nauchish

suptilnu razliku

izmedju drzati se za ruke i okovati svoju dushu u lance.

I nauchish

da ljubav ne znachi oslanjati se na nekoga

I da imati drushtvo ne znachi sigurnost.

I pochinjesh da uchish

da poljupci nisu ugovori

i da pokloni nisu obecanja.

I pochinjesh da prihvatash svoje poraze

Sa podignutom glavom i ochima koja gledaju napred.

Sa lepotom zene

A ne sa tugom deteta.

I nauchish da stvarash svoje puteve iz ovog trenutka

Jer je sutrashnjica

Suvishe neizvesna za planove

A buducnost ponekad propadne

Na sred puta.

Posle nekog vremena nauchish

Da i sunce isprzi ako trazish suvishe mnogo.

Tako, sadish svoju sopstvenu bashtu

I ulepshavash svoju sopstvenu dushu

Umesto da chekash

Da ti neko donese cvece.

I nauchish

Da stvarno mozesh da izdrzish

I da si stvarno jaka

I da stvarno imash svoju vrednost.

I nauchish

chak i sa dovidjenja, ti uchish.

Back