- Poruka
- 8.271
pile, to je samo bio copy/paste..chika_doktor:svega ima samo mozga nema![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pile, to je samo bio copy/paste..chika_doktor:svega ima samo mozga nema![]()
ostarElo se.. ccc pa ebite se vec jednom..misim stvarno..kojote:Šetuckam danas u parku i pričam sa svojim profesorom:
- Ajde, reci (sad!) svom profi, da li bi ti ševio studentkinju?
- Sada već bih, kako ne bih.
- Pa, hajde onda, upiši Deviliš na fakultet.:razz:
_AnjA_:Ja uvek biram vaginalni orgazam...mislim,i klitoralni je ok, ali mnogo slabiji od vaginalnog.
Nije dobro kada se zivi u neznanjuzelenooka07:Kad malo bolje razmislim ne znam da li sam nekad doživela vaginalni orgazam.
joj srce malo, ovde se ne pricha o tome da neko trlja klit vec da on ne moze penisom da ti trljka ..
Vesela_zena_beogradska:Pa nije tada bilo, ovako kao sada, mnogo edukativnog shtiva. A i to shto je bilo nije bilo svakome dostupno, a kad na to dodam chinjenicu da su devojke tada bile uglavnom sramezljive i o seksu se generalno malo prichalo - eto ti odgovor. Ma nema veze, shta je par izgubljenih godina prema svemu ostalom shto sam prozivela, ne zalim seAli opet, ako ja svojim savetom mogu nekoj devojci da pomognem da njoj ne prodju bez orgazma njenih par godina, rado cu to da uchinim.
Onda bi jeli rama margarin?Vesela_zena_beogradska:E jbg, a kad bi prestali da se bavite nagadjanjima?!![]()
Da si deda mrazica pitali bi te veruj mituga 1:samo seks a niko nepita deda mraza
Umesto da chekash
Da ti neko donese cvece.
I nauchish
Da stvarno mozesh da izdrzish
I da si stvarno jaka
I da stvarno imash svoju vrednost.
Nisi rekla stih "Svi treba da znaju sta drugarstvo znaci" :-D :-DVesela_zena_beogradska:Ipak smo zajedno jachi ..![]()
Ne znam sta bi rekao Sojer Tom...Al pitacu Dzonsa Indijanutuga 1:a sta bi rekao tom sojer