SEXUALNO OBRAZOVANJE

*Marina*:
Analni sex je cista samodestrukcija (bar za zene :) )
Pri tom, analni sex je najjednostavniji nacin da navucete razne bolesti, o higijeni da ne govorim
Nisam probala niti imam nameru, pa ostanite i vi pametne - osim ako niste mazohiste
Nema tu puno toga da se kaze, on uziva bilo ovde ili onde a za zene se to ne bih moglo reci...
A ako neku bas zanima kako je to - pravac do wc-a... pa nek se zamisli...
interesting..
onda ce biti da je vaginalni sex jednostavniji nachin za razne bolesti, poshto podrazumevamo da ce se prilikom svakog analnog staviti kishobran, ali ne i kod svakog vaginalnog.. i nemoj da se ljubish, grip je u toku..
o da...mazohista sam..

Devilishgirl:
interesting..
onda ce biti da je vaginalni sex jednostavniji nachin za razne bolesti, poshto podrazumevamo da ce se prilikom svakog analnog staviti kishobran, ali ne i kod svakog vaginalnog.. i nemoj da se ljubish, grip je u toku..
o da...mazohista sam..

Da li je moguce da ovde toliko ljudi pati od ironije, mazohizma i narcizma? :confused:
Da li je moguce da svaka recenica koju napisem na svakoj temi mora da se citira po 100 puta? :roll:
Hvala puno, ali verujem da i ti mozes da smislis nesto originalno i umesto sto izdizes sebe spustajuci druge - jednostavno iskazes svoje misljenje o toj temi ;-)

*Marina*:
Da li je moguce da ovde toliko ljudi pati od ironije, mazohizma i narcizma? :confused:
Da li je moguce da svaka recenica koju napisem na svakoj temi mora da se citira po 100 puta? :roll:
Hvala puno, ali verujem da i ti mozes da smislis nesto originalno i umesto sto izdizes sebe spustajuci druge - jednostavno iskazes svoje misljenje o toj temi ;-)

Prvi deo si shvatila, 'ajd sad drugi...

Hint: stavi prst na chelence i think hard :twisted:

---------
Sto se tice prenosa raznoraznih infekcija - sta kazes sta muskarac pokupi od vas prilikom oralnog sexa... To ne spominjes.

*Marina*:

Izgleda da mora...Elem, ne mozes tako da bubnes nesto, po principu, ja to ne volim i smatram da TO nije dobro te da je svako ko to radi nenormalan i mazohista itd...a onda da ocekujes da seto ignorise? Snosi posledice, pa makar u vidu citiranja tvoji postova i odgovaranja na iste, za svoje delo

Bad_Wolf:
Prvi deo si shvatila, 'ajd sad drugi...

Hint: stavi prst na chelence i think hard :twisted:

---------
Sto se tice prenosa raznoraznih infekcija - sta kazes sta muskarac pokupi od vas prilikom oralnog sexa... To ne spominjes.

Ako moze samo bez vredjanja i bice sve ok ;)
Inace pricamo o analnom seksu... zato prst na celence... :roll:
A ako je lapsus -> da to je ono sto sam tkdj. podrazumevala pod higijenom ...

*Marina*:
Ako moze samo bez vredjanja i bice sve ok ;)
Inace pricamo o analnom seksu... zato prst na celence... :roll:
A ako je lapsus -> da to je ono sto sam tkdj. podrazumevala pod higijenom ...

Gde si ti videla vredjanje?

Ti izgleda malo slabije kapiras: prst na chelece = razmisli malo. Btw, nisam prvi koji ti to kaze, samo sto ti slabije...

septembar:
Izgleda da mora...Elem, ne mozes tako da bubnes nesto, po principu, ja to ne volim i smatram da TO nije dobro te da je svako ko to radi nenormalan i mazohista itd...a onda da ocekujes da seto ignorise? Snosi posledice, pa makar u vidu citiranja tvoji postova i odgovaranja na iste, za svoje delo

Gde gori?
Ja sam rekla svoje misljenje, i da naravno da mogu. Nisam ocekivala da se to ignorise vec daju protiv argumenti ili bar upita za moje. To je ono sto cini diskusiju.
Nisi ni pokusala vec obasula paljbu; ko zna mozda bi me i ubedila?
Nije kao da sam ja sisla sa planine u obliku neke iskompleksirane usedelice koja ovde ubija avanturizam (i/ili mazohizam).
To je moje misljenje, izrazeno mojim iskustvom i znanjem ako imas drugacije izvoli pa ga prezentuj. Ako imas dovoljno maste i strasti ne moze da te smori "obican vruc" sex, tako da ostaje malo razloga za ovo drugo. Meni to vise izgleda kao: njega malo sef (drug ili ko vec) u guzu pa da i on nekog... znas ono sado-mazo, dominacija i sl. A posledice ocigledno ne poznajes. U cemu to ti uzivas - pojasni mi? Neki ne postojeci nervni zavrseci? Ili se u tome mozda krije vrhunski cin ljubavi? Da bas je romanticno...

*Marina*:
Ma ne boj se ostace neka mazohistkinja za lecenje frustracije... :-)

Ne bojim se ja. Josh manje se uzbudjujem zbog tvog lika i dela, samo mi je chudna mogucnost, da ima i takvih pojava.

Ono sto si malopre napisala @septembar - tolika hrpa svacega (evo da se ne uvredis), da stvarno dolazim do zakljucka da je tebi jako, jako lepo.

Ne mogu da odolim: da li ti stvarno mislis da tamo nema nervnih zavrsetaka?

Da li ti je ikada palo na pamet da culo dodira, kada "radi" - to se desava, mahom, preko nervnih zavrsetaka na kozi i sada ti tako normalna u sexu - nekada ti, npr. reaguju na kozi u autobusu kada se naslonis na sipku, a nekada na dragog za vreme sexa: da li ti stvarno mislis da postoje nervni zavrseci za svaku drustvenu namenu?

Peta W.:
..a htela sam da se iskukam na temi Da li ste se sexali... kako nisam a bih..i dodjoh prvo na ovu temu...prochitah par poslednjih strana...i sva zhelja mi nestade..kako vi umete ljudima da ogadite sex,chudo jedno.... :(
Kad pogledam tvoj avatar ogadi mi se zivot i onda mi uopste nije do sexa nego mi dodje da odem na pijacu gledam krastavac i placem sto je 1kg 70din! nije fer bwe mi smo socijalna zemlja a krastavac 70din kilo ali dobro on moze posluziti kao sexualna alatka zato devojke glavu gore dignite protest da se smanji cena da bi mogle da se cesce zadovoljavate a da bi ja mogao cesce da pravim salatu od krastavaca :lol:

Bad_Wolf:
@septembar: ovo ni Tom Kruz ne moze da reshi...

Da, dizem ruke...
@Marina, uopste nemam nameru da detaljisem oko toga sta i kako ja osecam u vezi analnog sexa i opet ne mogu da se slozim sa tobom da sam nemastovita te da moram njemu da pribegavam,...takodje, nisam misljenja da si sisla sa brda il odakle vec...nemam nameru da se prepucavam sa tobom...kao i u svemu ostalom, u zivotu, tako i ovde vazi pravilo, ne volimo svi isto...amin.

Back