SEXUALNO OBRAZOVANJE

Sex dijeta za muskarce u ove hladne dane... ;-)

SKIDANJE NJENE ODJEĆE
s njenom dozvolom - 12 kalorija
bez njene dozvole - 2187 kalorija

SKIDANJE HALTERA
obema rukama - 8 kalorija
jednom rukom - 12 kalorija
zubima - 485 kalorija

STAVLJANJE PREZERVATIVA
s erekcijom - 6 kalorija
bez erekcije - 1315 kalorija

POZICIJE
misionarska - 12 kalorija
69 ležeća - 78 kalorija
69 stojeća - 812 kalorija
pseća - 326 kalorija
talijanski luster - 2912 kalorija

ORGAZAM
pravi - 112 kalorija
lažni - 1315 kalorija

POSLJE ORGAZMA
tra-la-la u krevetu - 18 kalorija
naglo ustajanje iz kreveta - 36 kalorija
objašnjavanje zašto si naglo ustao iz kreveta - 816 kalorija

DRUGA EREKCIJA (AKO JE IMATE)
20-29 godina - 36 kalorija
30-39 godina - 80 kalorija
40-49 godina - 124 kalorije
50-59 godina - 1972 kalorije
60-69 godina - 7916 kalorija
preko 70 godina - nedovoljno ispitanika

OBLAČENJE NAKON SEKSA
polagano - 32 kalorije
u žurbi - 98 kalorija
njen otac kuca na vrata - 4218 kalorija
tvoja žena kuca na vrata - 16.521 kalorija

maja79:
znaci gde se spominje sex tu je i paul.dobro tu sam i ja.ali ja bar priznajem.dobro bre paul kazi mi na kojoj sex.temi nisi.da ne ispadne da te proganjam.evo ima da te izbegavam od sad

pa evo reci cu ti:Postoji samo jedna tema u vezi seksa a to je SEX.To sto mi tu temu "rasclanjujemo na a), b), c)........te je cisto iz tehnickih razloga, radi boljeg pregleda.
Ima mene i na drugim temama al´ izgleda da ti tamo ne zalazis.A sto se tice izbegavanja....ne moras me izbegavati ,niko nece pomisliti da ti mene proganjas jer je ocigledno da ja tebe proganjam....i to je dosta ruzna rec PROGANJATI..........postoji i lepsa rec za tako nesto.

uz put, jel´ ti muz i danas gleda futbal?

paradizo:
Ne mogu da svatim zasto se bas ta poza zove TALIJANSKI LUSTER, to jos nisam cuo ni od njih, i ako sam tamo vise od 15 godina.

cuj , Paradajz, i meni je isto cudno zasto se to zove TALIJANSKI LUSTER.Jel to treba zenu da okacim na luster, ili se luster koristi za.........ako je ono sa ispruzenim zenskim nogama u vis e yebi ga, treba da mi je najmanje 3x duzi nego sto je.

smanjena sexualna zelja

nedostatak sexualne zelje(libida) danas je chesta pojava kod mushkaraca i moze da predstavlja znachajan problem..
uzroci koji dovode do ovakve situacije su brojni...moze biti opshte zdravstveno stanje,, ali je cheshci razlog hronichan stres, kojem su mushkarci chesto izlozeni...
ponekad se smanjenje libida javlja zbog uzimanja pojedinih lekova ili hormonskog disbalansa..

manifestuje se..
mushkarac ima normalnu potenciju i mogucnost dobijanja erekcije, ali sexualna zelja je smanjena ili ugashena tako da on i ne pokushava da ima odnose ili to radi samo zbog ochekivanja partnerke..

potrebno je ispitivanje i lechenje..chesto od koristi mogu biti i pojedini biljni preparati pod uslovom da su kvalitetni i provereni, kao i odgovarajuci nachin zivota i ishrane

Devilishgirl:
smanjena sexualna zelja

nedostatak sexualne zelje(libida) danas je chesta pojava kod mushkaraca i moze da predstavlja znachajan problem..
uzroci koji dovode do ovakve situacije su brojni...moze biti opshte zdravstveno stanje,, ali je cheshci razlog hronichan stres, kojem su mushkarci chesto izlozeni...
ponekad se smanjenje libida javlja zbog uzimanja pojedinih lekova ili hormonskog disbalansa..

manifestuje se..
mushkarac ima normalnu potenciju i mogucnost dobijanja erekcije, ali sexualna zelja je smanjena ili ugashena tako da on i ne pokushava da ima odnose ili to radi samo zbog ochekivanja partnerke..

potrebno je ispitivanje i lechenje..chesto od koristi mogu biti i pojedini biljni preparati pod uslovom da su kvalitetni i provereni, kao i odgovarajuci nachin zivota i ishrane
1 април

penis-chart.jpg

tri erekcije dnevno daju penisu sav kiseonik koji mu treba..
umor i pospanost smanjuju sexualnu sposobnost..
vezbanje dovodi do poboljshanja protoka krvi i zdravijeg srca, shto chini dobro vashem penisu:P
visok nivo holesterola moze zachepiti krvne zile u penisu i dovesti do impotencije..potrebno je ukljuchiti cink u ishranu(govedina,jagnjetina,zitarice..)..

Back