SEXUALNO OBRAZOVANJE

Devilishgirl:
divim se srecnim osobama, ne onima koji nose maske...to je uzasno tezak dushevni posao..mislim na ljude koji su sami stvorili svoju srecu..koji su bili dovoljno pametni i donosili prave odluke u pravo vreme... ****** me nerviraju, mada sam chesto puta upravo to - pichka.. ne volim male ljude, pakosne smrdljivce, sitnichare, praziluk i ostalo... ne mogu da glumim srecnu i zadovoljnu devojchicu, fu ck ne mogu, pa makar i ako bi mi bilo bolje zbog toga..
koliko ste se puta osetili kao yebeni izmet? ja sam nekoliko puta..jednom sam sebi obecala da vishe nikada necu dozvoliti da se tako osecam, da, razmishljala sam glavom, a smrdljivo srce je upropastilo sve...chudan je osecaj gushenja u suzama..plach je jedna vrsta praznjenja, zar ne? emotivnog praznjenja... s tim ne bi trebala da ide pomisao da zelim da se ugushim u svojim suzama...sick...
velika je greshka ochekivati neshto i nadati se nechemu u shta niste yebenih 1000% sigurni...
koji **** ljudi uopshte zavaravaju sebe, zashto se uklapaju u 'normalno' kad to i ne postoji. ne postoji, jer je to neshto drushtveno prihvatljivo, a drushtveno je izopacheno, bolesno i ogranicheno..
jad i beda... jezim se bezosecajnih ljudi, ljudi koji ne pokazuju svoja osecanja, ljudi koji veshto skrivaju svoje najmrachnije strane, kukavice...ljudi koji vam uzmu dushu i seckaju je na sitne komade...ljudi koji vode tudje zivote...
ne, nisam razocharana u ceo mushki rod...nisu svi isti, niti ce ikada biti..
znam za prave mushkarce..one pored kojih sam se osecala kao princeza...oni znaju kako da zenu uchine srecnom...koji nikada ne bi odbili svoju 'dragu'..histerichnu i ochajnu? o da...
.....chemu monolog...negde sam se prepozznao..ali,..osoba koja ima dete josh pricha shitove...bla,bla...usvojicju 5 ako budem mogao da ostarim ii finansijski uspeh..ostvarim
da ih aj iskolujem ii pomognem...koje princeze..sada su sve bitches princeze pogotovo plave..a one kao Rada...sa pinka...to na brzaka..uz depeche mode.Led zeppelin...klinke...se gnjavim..(Yyyyyyyyyyyyyy...i matorke...aaaaaaaaa..))..najgore vrsnjanjkinje...e da mi je Sun tzu sada pri ryci.. 8-)
a opet :rolleyes:

every saint has a past and every sinner has a future
bigimg76621xd2.md.jpg

koliko ste se puta osetili kao yebeni izmet?
mnogo puta, al zadnjih par dana intenzivno se tako osecam...

koji **** ljudi uopshte zavaravaju sebe, zashto se uklapaju u 'normalno' kad to i ne postoji. ne postoji, jer je to neshto drushtveno prihvatljivo, a drushtveno je izopacheno, bolesno i ogranicheno..

tako dobro receno...ne uklapam se u "normalno", vise ne...

koji nikada ne bi odbili svoju 'dragu'..histerichnu i ochajnu? o da...

nikad ne bih...

E htedoh da nadjem one dve slike... kao vagina sa sve crticama i opisom... i penis u latinskoj poprecno-presecnoj formi... :lol: i da ih ukomponujem u jednu sliku "oci u oci" i kazem "sut ba erotika" :lol: al bi mi trebalo tri dana da nadjem te slike...

Back